09.12.2020

Ravintola Spoonin ravintoloitsija lopettaa – Virpiniemi Golf etsii uutta ravintoloitsijaa

Jo viisi vuotta Virpiniemi Golfin klubiravintolaa, Ravintola Spoonia, ovat pyörittäneet yrittäjäperhe Jaakkola-Häkkinen yhdessä koko Oulun Baarin porukan kanssa. Oulun Baarin liikenneasema Maikkulassa on kokenut hurjan muutoksen ja sinne tehtiin kuluneen vuoden aikana mittavat remontit. Yritys keskittyykin nyt täysin laajennetun liikenneaseman hoitoon, jonka vuoksi he luopuvat Ravintola Spoonin vetovastuusta.

”Kiitoksia asiakkaille, Virpiniemi Golfin porukalle sekä yhteistyökumppaneille kuluneista vuosista. On ollut ilo palvella teitä nämä viisi vuotta, mutta nyt on tullut aika luopua Ravintola Spoonin vetovastuusta. Paljon ovat nämä vuodet meitä opettaneet ravintolan hoidosta.

 

Keskitymme hoitamaan kaikella energialla laajennettua liikenneasemaa; Oulun Baaria. Eli jatkossa löydät meidät Maikkulasta tai viimeistään sitten kesällä golfkentältä 🙂 Erityiskiitos vielä näin lopuksi Tapiolle ja Pasille hyvästä yhteistyöstä.”

 

Anneli Jaakkola, ravintoloitsija

Haluamme kiittää lämpimästi Annelia ja Joukoa sekä koko Oulun Baarin tiimiä näistä vuosista Virpiniemi Golfissa! Ravintola on tarjonnut erinomaisen taukopaikan niin klubilaisille kuin vieraille. Ravintola on myös ansaitusti saanut hyvät arvostelut kansallisessakin vertailussa Pelaaja Ensin-kyselyssä. Toivotamme onnea ja menestystä tulevaisuuteen sekä uudistuneen liikenneaseman pyörittämiseen!

 

VIRPINIEMI GOLF ETSII RAVINTOLOITSIJAA – OLETKO SINÄ UUSI KLUBIRAVINTOLOITSIJA KAUDESTA 2021 ALKAEN?

 

Meille on jatkossakin tärkeää tarjota asiakkaalle kokonaisvaltainen golfkokemus, jossa ravintolapalvelut ovat olennaisessa osassa. Virpiniemi Golf kuuluu Suomen Top 10-golfkenttiin, jossa pelattiin kuluneella kaudella lähes 35 000 kierrosta. Haluamme Parasta golfia -teemamme mukaisesti tarjota asiakkaallemme parhaita golfelämyksiä ja etsimmekin ravintoloitsijaa tuottamaan laadukkaita ravintolapalveluita golfkauden ajaksi. Ravintoloitsija saa modernin klubitalon tilat käyttöönsä merellisessä miljöössä, jossa asiakasvirta on taattua kauden aikana.

Etsimme kokenutta, palvelualtista sekä ihmisläheistä ravintoloitsijaa huolehtimaan asiakkaidemme tarpeista. Odotamme kokemusta menestyvän ravintolatoiminnan pyörittämisestä sekä halua kehittyä ja kehittää klubitalon ravintolatoimintaa. Joustavat aukioloajat ovat jatkossakin edellytyksenä ravintoloitsijana toimimiseen. Golfkausi kestää Oulun seudulla säistä riippuen toukokuusta lokakuuhun.

Tarjoamme ravintoloitsijalle valmiin asiakaskunnan tapahtumineen, upean miljöön sekä laadukkaat ravintolatilat. Klubitalon ravintola on avoinna muillekin kuin golffareille ja kauden aikana klubilla järjestetään mm. kilpailuja, yritystapahtumia, kokouksia ja muita yksityistilaisuuksia. Käytössä on keittiön ja sisätilan salin lisäksi myös suuri merelle aukeava terassi sekä lasitettu kabinetti yksityistilaisuuksille. Asiakaspaikkoja ravintolassa on yhteensä 140.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Pasi Voutilainen ([email protected] / 050 521 8629).