29.04.2021

Ryhdy väyläkummiksi tai kukkakummiksi

Etsimme yhteisöömme väyläkummeja ja kukkakummeja!

Vapaaehtoiset kentän väyläkummit huolehtivat, että lyöntipaikat ja väylät pysyvät kesän ajan siistissä kunnossa. He myös välittävät tietoa väylien tilanteesta ja mahdollisista ongelmista sekä pelaajien palautteesta kentän kehitysryhmälle. Lisäksi väyläkummit voivat olla yhteydessä kentän kehitysryhmään väylänsä kehitystarpeista.

Väyläkummitoiminnan tavoitteena on pelaajien viihtyisyyden parantaminen entisestään. Väyläkummitoiminnalla pyritään myös rakentamaan koko golfyhteisömme yhteishenkeä ja yhteisöllisyyttä. Väyläkummeja tarvitaan 2-4 kullekin väylälle. Väyläkummiksi voi ilmoittautua caddiemasterille 23.5.2021 mennessä ja ilmoittaa samalla, minkä väylän kummiksi toivoo pääsevänsä. Ilmoittautumisajan päätyttyä vapaaehtoiset väyläkummit jaetaan tasaisesti eri väylille ja heidät kutsutaan 28.5.2021 pidettävään aloituspalaveriin, jossa kerrotaan lisää toimintatavoista ja sovitaan yhteistapaamiset kesälle.

Haemme myös 4-5 kukkakummia, joiden tehtävänä on huolehtia ravintola-alueen, rangen ja kentän kesäkukista. Myös kukkakummiksi voi ilmoittautua caddiemasterille 23.5.2021 mennessä. Caddiemaster kutsuu kukkakummit tapaamiseen tehtävän tiimoilta klubille 27.5.2021.