24.06.2022

Santikka-Wilson viikkokisan vko 25 tulokset

Santikka–wilson viikkokisan ensimmäinen viikko on nyt takana. Osallistujia oli tällä viikolla 26.

Ensimmäiseksi sijoittui Jooa Häll tuloksella 43 bogeypistettä. Toiselle palkintosijalle itsensä pelasi Pirkko Narraway tuloksella 40 pistettä. Kolmannen sijan nappasi Olli Niskasaari tuloksella 39 pistettä. Onnittelut viikon voittajille! Palkinnot voitte noutaa caddiemasterin toimistolta.

TULOKSET

RANKING

Santikka-Viikkokisa on kaikille avoin PB HCP viikkokisa, joka pelataan aina maanantaista torstaihin kymmenen viikkoa viikoilla 25-34. Rankingin lopputulokseen lasketaan 8 parhaan kierroksen tulos jokaiselta pelaajalta. Finaali on su 11.9., johon pääsee 15 eniten pisteitä kerännyttä kilpailijaa + samalla pistemäärällä olevat pelaajat.

Sarja: yleinen, PB HCP, SAT 40. Tii: 48 NAISILLE JA MIEHILLE! Lähtöajat vapaasti valittuna aikana. Pelaajat voivat pelata useamman kuin yhden kierroksen viikossa. Ilmoittaudu Caddiemasterille ennen kierrokselle lähtöä.