06.08.2021

SANTIKKA-WILSON VIIKKOKISAN VKO 31 TULOKSET

Santikka–Wilson viikkokisan seitsemäs viikko on nyt takana! Osallistujia tällä viikolla oli 21. Samoja pelaajia näkyy viikko toisensa jälkeen mukana, mutta uudetkin ovat tervetulleita!

Tällä viikolla ensimmäiseksi palkinnon nappasi Ari Pasanen 39 bogeypisteellä. Toiseksi sijoittui Ari Viitalähde samalla tuloksella. Kolmanneksi tällä viikolla taisteli Irene Seppänen 37 pisteellä. Onneksi olkoon! Palkinnot voitte noutaa caddiemasterin toimistolta.

TULOKSET

RANKING

Santikka-Viikkokisa on kaikille avoin PB HCP viikkokisa, joka pelataan aina maanantaista torstaihin kymmenen viikkoa viikoilla 25-34. Rankingin lopputulokseen lasketaan 8 parhaan sijoituksen tulos jokaiselta pelaajalta. Finaali on su 12.9., johon pääsee 15 eniten pisteitä kerännyttä kilpailijaa + samalla pistemäärällä olevat pelaajat.

Sarja: yleinen, PB HCP, SAT 40. Tii: 48 naisille ja miehille. Lähtöajat vapaasti valittuna aikana. Pelaajat voivat pelata useamman kuin yhden kierroksen viikossa. Ilmoittaudu caddiemasterille ennen kierrokselle lähtöä ja merkitse tulokset Gamebookiin!