21.08.2021

Santikka-Wilson viikkokisan vko 33 tulokset

Santikka–Wilson viikkokisan toiseksi viimeinen viikko on nyt pelattu! Tällä viikolla kisassa oli mukana 17 pelaajaa. Ensi viikolla on vielä aikaa nostaa omaa ranking-sijoitusta!

Tällä viikolla ensimmäiseksi sijoittui Pekka Palo upealla tuloksella 42 pistettä. Toiseksi tällä viikolla 39 pisteellä Juhana Leppilahti ja kolmanneksi Mirja Pirinen, 38 pistettä. Lämpimät onnittelut! Voitte noutaa palkinnot caddiemasterin toimistolta.

TULOKSET

RANKING

Santikka-Viikkokisa on kaikille avoin PB HCP viikkokisa, joka pelataan aina maanantaista torstaihin kymmenen viikkoa viikoilla 25-34. Rankingin lopputulokseen lasketaan 8 parhaan sijoituksen tulos jokaiselta pelaajalta. Finaali on su 12.9., johon pääsee 15 eniten pisteitä kerännyttä kilpailijaa + samalla pistemäärällä olevat pelaajat.

Sarja: yleinen, PB HCP, SAT 40. Tii: 48 naisille ja miehille. Lähtöajat vapaasti valittuna aikana. Pelaajat voivat pelata useamman kuin yhden kierroksen viikossa. Ilmoittaudu caddiemasterille ennen kierrokselle lähtöä ja merkitse tulokset Gamebookiin!