31.07.2022

Seuran mestaruuskilpailujen ensimmäinen viikonloppu pelattu!

Seuran mestaruuskilpailut saatiin päätökseen tänään klubisarjan, senioreiden sekä junioreiden osalta.

Klubimestaruus pelaattiin LP HCP 3/4 tasoituksin ja kisan voiton vei tänä vuonna Tomi Tanayama tuloksella 146. Toiseksi sijoittui Jaakko Männikkö tuloksella 148 ja kolmanneksi sijoittui Olli Kilponen samalla tuloksella.

Naisten seniorimestaruuden voitti tänä vuonna Liisa Karhu tuloksella 179. Toiseksi tuli Irene Seppänen tuloksella 186. Kolmanneksi sijoittui Päivi Partio tuloksella 190.

M50-sarjassa voiton vei Jari Seppänen tuloksella 154 ja hänet nimettiin myös seuran seniorimestariksi. Toiseksi sijoittui Hannu Karppinen tuloksella 156 ja kolmanneksi sijoittui Jarmo Okkonen tuloksella 157.

M60-sarjan voitosta käytiin tiukkaa taistelua, kun kärkikaksikko joutui uusintareiälle. Lopulta Jukka Sydänmetsä löi itsensä voittajaksi tuloksella 174 lyöntiä. Samalla tuloksella toiseksi sijoittui Pekka Arbelius. Kolmanneksi tuli Matti Pikkarainen tuloksella 179.

M65-sarjassa ensimmäiseksi sijoittui Jarmo Husso tuloksella 165. Toiseksi sijoittui Markku Holma tuloksella 194 ja kolmanneksi sijoittui Veikko Junttila tuloksella 195.

M70-sarjassa mestaruuden voitti Heikki Huikuri tuloksella 180. Toiseksi sijoittui Hannu Vehkaperä tuloksella 198 ja kolmanneksi sijoittui Mikko Hietava tuloksella 199.

M75-sarjan voitti Matti Heikkinen 195 lyönnillä. Toiseksi sijoittui Helge Timonen tuloksella 196 lyöntiä ja kolmanneksi sijoittui Kari Kaarlela 199 lyönnillä.

Junioripoikien mestaruuden voitti Samu Heikkinen lyöntipeli HCP tuloksella 129 lyöntiä. Toiseksi sijoittui Veikko Puumala tuloksella 136 lyöntiä ja kolmanneksi itsensä pelasi Mikael Kvist 142 lyönnillä.

Kaikkien sarjojen tulokset löytyvät täältä.

Kiitos kaikille osallistujille ja onneksi olkoon voittajille!