17.07.2022

Suosittu Ihku scramble pelattiin taas!

Jo perinteeksi muodostunut Ihku scramble pelattiin perjantaina 15.7. mukavassa kelissä. Tämän vuoden kisassa oli edellisiin vuosiin nähtynä iso twisti, kun jokaisella pelaajalla oli käytössä vain kolme vapaavalintaista mailaa. Tämä toikin kisaan ihan uudenlaisen taktisen puolen.

Kilpailussa palkittiin kolme parasta joukkuetta, paras naispari sekä lähimmäs lippua väylillä 8 ja 15 ja suorin drive väylällä 14.

Lähimmäksi lippua väylällä 8 löi Heikki Huikuri ja väylällä 15 Linda Warpenius. Suorimman draivin väylällä 14 löi Jani Karppinen ja parhaaksi naispariksi palkittiin joukkue Umppalumpat 2.0 (Iisa Sallmén ja Kia Sormunen). Onneksi olkoon erikoiskilpailujen voittajille!

Kilpailussa kolmanneksi sijoittui tuloksella 66 lyöntiä Team Voutilainen (Pasi Voutilainen ja Mikko Purontakanen). Toiseksi sijoittui joukkue Hessu ja Tapsa (Heikki Riihijärvi ja Tapio Siurua) tuloksella 64 lyöntiä. Tänä vuonna voiton vei joukkue IhkuTiku ja IhkuTaku (Timo Marjamaa ja Juha Ekorre) tuloksella 63 lyöntiä. Onneksi olkoon voittajille!

Kiitokset Ihkulle ja kaikille osallistujille hienosta kisapäivästä! Alla kuva Top 3 joukkueista.