27.06.2022

Team Kiira -kisan pääpalkintona valmennuspäivä neljälle hengelle Killeen Castle golfklubilla Dublinissa!

Team Kiira -kilpailun pääpalkinto on tänä vuonna koko päivän valmennussessio legendaarisella Killeen Castle Golfklubilla Dublinissa, Irlannissa. Kentällä on mm. pelattu Solheim Cup vuonna 2011. Valmennuksesta vastaa Irlannin maajoukkueen pitkäaikainen valmentaja David Kearney.
Palkintoon kuuluu myös yöpyminen ja illallinen boutique-hotelli The Schoolhousessa. Palkinnon arvo on noin 2000 euroa ja se on neljälle hengelle. Lennot eivät sisälly hintaan ja ajankohdan voittajat valitsevat itse.

Team Kiira -kilpailu ja tukitapahtuma järjestetään lauantaina 23.7. Tapahtuman tavoitteena on auttaa Kiiraa mahdollistamaan matkaa kohti maailman huippua. Mukaan voitte lähteä osallistumalla parikilpailuun tai sponsoroimalla erikoiskilpailua. Kilpailun pelimuoto on scramble kahden pelaajan joukkueissa.

Kilpailun hinta on 650 € (+ alv.), ja se sisältää kahdelle hengelle osallistumisen tapahtumaan, tervetulolahjan, keittolounaan sekä illallisen ruokajuoman kera. Erikoiskilpailuvaihtoehdoista ja lisänäkyvyydestä tapahtumassa voit olla yhteydessä [email protected] tai 040 502 6777 / 040 7454 131.

Ilmoittaudu mukaan Golf GameBookin kautta tästä. Tervetuloa mukaan!