28.08.2020

Temotek Golf pelattiin perjantaina!

Perjantaina 28.8. pelattiin Temotekin kutsukilpailu. Pelaajat saapuivat paikalle ennen kahdeksaa, sillä 7:30 alkaen pelaajille oli katettu herkullinen aamiainen. Ilmoittautuessaan caddiemasterille kisaajat saivat matkaan uuden lippiksen, palloja ja tiitä kierrokselle. Aamiaisen, rangen ja kisainfon jälkeen pelaajat lähtivät kentälle yhteislähtönä kello 9.

Aurinko helli kilpailijoita ja pieni tuulenvire vilvoitti sopivasti. Erikoiskilpailuja pelattiin väylillä 18 ja 2. Lähimmäs lippua väylällä 18 pääsi Taneli Rekilä lyöden pallon 3,34 metriin. Pisimmän draivin, huikeat 253m, draivasi Allu Tuppurainen.

Tulostaso Temotekin kisassa oli huikea. Ensimmäiselle sijalle pistebogeykilpailussa palkittiin Pekka Haapola upealla tuloksella, 44 pistettä. Toiseksi sijoittui Atte Lämsä tuloksella 41 pistettä, ja kolmanneksi 40 pisteellä Jarmo Husso. Parhaan scratchin voitti Hannu Karppinen 78 lyönnillä. Erikoismaininta vielä 71 lyöntiä (-1) pelanneelle järjestäjä Roosa Toivaselle. Onnittelut!

Kiitos Temotekille hienon kisapäivän järjestämisestä ja kiitos kaikille osallistuneille. Ensi vuoteen!