16.06.2022

Temrex / Cutter&Buck pariscramble pelattiin 16.6.

Torstaina 16.6. pelattiin Temrex / Cutter&Buck kutsukilpailu varsin haastavassa myrskykelissä. Vettä satoi runsaasti ja lisäksi pelaajia haastoi varsinkin meren puolella erittäin kova myrskytuuli. Aamulla ennen yhteislähtöä kisailijoille oli tarjolla ravintola Spoonissa kattava aamupala, jonka turvin jaksoi lähtä uhmaamaan huonompaakin keliä.

Pelimuotona oli scramble parikilpailu lyöntipeli HCP 1/4 tasoituksin ja kovan tuloksen teko oli kelin vuoksi erittäin haastavaa. Tästä huolimatta useampikin joukkue onnistui siinä mainiosti. Voittoon tuloksella 68 (-4) ylsi joukkue Team Stepthec Oy (Antti Tervonen ja Mika Linnala). Toiseksi sijoittui tuloksella 70 (-2) Ruskon Betoni (Hannu Karppinen ja Juho Krankka). Kolmanneksi tuli samalla tuloksella Ruskon Betonin joukkueen kanssa mutta isommalla slopella Team Qstock (Jouni Loponen ja Keimo Lukkarilla).

Erikoiskisoja oli pisin draivi väylällä 14 ja lähimmäksi lippua väylällä 8. Naisista pisimmän draivin leiskautti Alisa Toivanen ja miehistä Ilmari Klemettilä. Lähimmäksi lippua löi Mika Linnala pallon jäädessä lipusta 4,12 metrin päähän. Onnittelut kaikille voittajille!

Kiitokset kaikille kisailijoille ja varsinkin kisan järjestävälle taholle Temrexistä ja Cutter&Buckista. Toivottavasti ensi vuonna kisataan uudestaan!

Alla kuva Top 3 joukkueista ja erikoiskisojen voittajista.