0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Keskiviikkona 20.9. on tämän golfkesän viimeinen naisten illan kisa kolmen mailan kilpailuna. Mailat saa valita vapaasti bägiin ja myös kentällä, mukaan vain valitut. Kisa on hyvää harjoittelua Virpiniemen perinteiseen kilpailukauden päättävään kahden mailan kisaan, joka tänä vuonna pelataan lauantaina 30.9. teemalla Kallen kaksi mailaa.

Kokoontuminen 20.9. klubille klo 17, lähdöt klo 17.30 alkaen. Ilmoittautumiset klubilla olevaan listaan tai caddielle. Saamatta jääneet palkinnot voi hakea ennen kisaa ja Minni Hiiren palkinnot viime kerralta.

Sunnuntaina keskiviikon sääennustetta katsoessa tuli melkein itku ja meinasin jo ilmoittaa pelit pelatuiksi, ei tuommoisessa säässä kukaan mitään pelaa. Vaan kävi niin kuin ennenkin, ennuste muuttui ja tällä kertaa parempaan. Koska koko kesä on ollut tällaista, niin aiemmin ilmoitetusta poiketen 20.9. pelataan viimeinen naisten illan kisa. Kauden jälkeen siirrytään sisätiloihin harjoittelemaan, aloituksesta kerrotaan myöhemmin.

Minni Hiiri -kisan avauslyönti lähdössä

Minni Hiiri -kisan avauslyönti lähdössä

Minni Hiiri

Ke 6.9. Minniä lähti ulkoiluttamaan kaksi joukkuetta. Raskas vastuu Minni Hiiren kotiin tuomisesta näkyi selvästi lähes jokaisella, mutta vastuu kannettiin hienosti: kumpikin Minni pääsi takaisin klubille. Tässä palkittavat:

  • Paras joukkue: Lea Törrö – Airi Holma – Riitta Kamula
  • Paras henkilökohtainen tulos: Lea Törrö 19 pb

Jaa somessa!