30.08.2022

Tervetuloa padel- ja samppanjamaisteluiltaan Virpiniemeen 3.9. lauantaina!

Tervetuloa padel- ja samppanjamaisteluiltaan Virpiniemeen 3.9. lauantaina!

 

Ravintola Spoon, PikePadel Virpiniemi ja viininmaahantuoja Tolt Traders järjestävät 3.9. klo 15.00 padelosuudella alkavan samppanjanmaistelutilaisuuden Virpiniemen golfklunilla ravintola Spoonin kabinetissa. Voitte halutessanne osallistua vain maisteluun, ks. lisätiedot alla.

Aloitamme klo 15.00 padelpelit ja n. 17.00 siirrymme golfklubin tiloihin, jossa on mahdollisuus käyttää pukuhuonetta ja käydä suihkussa. Samppanjatasting alkaa n. 17.30. Tastingissä maistelemme yhteensä kuutta eri samppanjaa ja testaamme miten erilaiset maut yhdistyvät juomaan. Tilaisuus päättyy klo 20.00.

 

Hinta on 80 € / osallistuja ja se sisältää 2 h padelpelit, tarvittaessa vuokramailan, suihku- ja pukuhuonetilojen käytön golfklubilla, 6 tasting-annosta samppanjaa ja purtavaa maistelun kylkeen. Jos osallistut pelkkään samppanjamaisteluun hinta on 60 € / osallistuja (mainitse ilmoittautumisen yhteydessä osallistuvasi vain maisteluun). Tastingin vetää Tolt Tradersin Tuulia Haveri ja viineihin voi ennakkoon tutustua täältä: https://www.tolt.wine/gonet-sucolva.

 

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautumiset ke 31.8. mennessä PikePadelin nettisivujen kautta (www.pikepadel.fi/kurssit-tapahtumat ) tai tekstaamalla ”nimi, e-mail ja osallistun padel+maistelu/ pelkkä maistelu 3.9. ” numeroon 044 493 1933.

 

Nähdään Virpiniemessä!

 

Esite