08.05.2023

Tiedote – Golf GameBook ja tasoituskierrosten jättäminen

Golf GameBook on kehittänyt GameBookin Gold-jäsenyyttä ja samalla kaventanut ilmaisversion ominaisuuksia. Tasoituskierroksien jättäminen GameBookissa onnistuu jatkossa vain Gold-jäsenyyden avulla. Golf GameBookin Gold-jäsenyys maksaa 39,99 €/vuosi eli 3,33€ kuukautta kohden. Vuosimaksu suoritetaan kertamaksuna. Mikäli haluat käyttää tuotetta kuukausikohtaisesti, on veloitus 14,99 €/kk.

Golf GameBook tarjoaa kaikille käyttäjille ilmaisen kahden viikon kokeilujakson ilman sitoutumisia. Kokeilujakson saa lunastettua sovelluksen etusivulta. Golf GameBookin Gold-jäsenet pääsevät jatkossa nauttimaan eduista ja tarjouksista sekä omasta, Gold-jäsenille tarkoitetusta verkkokaupasta. Alle 19-vuotiaat juniorit saavat nauttia Golf GameBookin Gold-versiosta edelleen täysin maksutta.

Virpiniemessä on käytössä Golf GameBook Tournament Manager golfkisojen järjestämistä varten. Kaikissa Tournament Managerilla luoduissa tapahtumissa voi luonnollisesti olla aiempaan tapaan mukana, niin Golf GameBookin ilmaisversion kuin Gold-versionkin käyttäjät. Nämä muutokset eivät siis vaikuta kilpailuun osallistumiseen mitenkään.

Muita vaihtoehtoja tuloskortin syöttämiseen digitaalisesti on mScoreCard ja NexGolf. Lisäksi Golfliitto kehittää palvelukumppaninsa kanssa eBirdie -sovellukseen digitaalisen tuloskortin. Se on pelaajille yksinkertainen, helppokäyttöinen ja jäsenmaksuun kuuluva palvelu. eBirdie -tuloskortti soveltuu omien tasoituskierrosten palauttamiseen kotimaan kentiltä. Digitaalinen tuloskortti valmistuu toukokuuksi.