13.03.2021

Tietoa hoitovastikkeiden ja jäsenyyksien laskutuksesta – Muista päivittää osoitetietosi NexGolfissa!

Virpiniemi Golf Oy:n osakkeiden hoitovastikkeet sekä Virpiniemi Golf Club ry:n jäsenyyksien jäsenmaksujen laskut lähtevät matkaan lähiaikoina. Aikaisemmasta tavasta poiketen laskuja ei lähetetä enää postitse, vaan ne tulevat sähköisesti sähköpostin kautta. Laskut löytyvät myös kirjautumalla NexGolfiin. Tästä saatava hyöty on koko golfkentän ja sen osakkaiden ja jäsenten eduksi.

Tämän vuoksi on ehdottoman tärkeää, että kaikki jäsenet ja osakkaat varmistavat, että heidän yhteystietonsa, erityisesti sähköpostiosoitteet, ovat oikein NexGolf-palvelussa. Asiakkaat voivat muokata yhteystietojaan kirjautumalla NexGolfiin TÄÄLLÄ.

Virpiniemi Golf Oy:n hallitus, jonka esitystä tukee yli 50 % yhtiön äänivallasta, tulee esittämään yhtiökokouksessa, että osakkeiden hoitovastikkeiden summat pidetään samana kuin edellisenä vuotena.

Hoitovastike C-osake 700 €

Hoitovastike C2-osake 420 €

Hoitovastike D-osake 1050 €

 

Virpiniemi Golf Club ry:n hallitus on päättänyt esittää vuosikokoukselle, että jäsenmaksujen hinnat pidetään samana kuin viime vuonna.

Jäsenyys, aikuinen 120 €

Jäsenyys, juniori 60 €

 

Mikäli jostakin syystä ennen yhtiö- ja vuosikokousta lähetettyjen hoitovastikkeiden ja jäsenmaksujen summat muuttuvat, suorittaa Oy ja ry vastaavat hyvitykset tai lisäveloitukset osakkailta ja jäseniltä.

 

Koronatilanteesta johtuen yhtiö- ja vuosikokouspäivä tullaan pitämään huhtikuun lopussa-toukokuun alussa riippuen koronaviruksen tilanteesta. Tilanteen kehittymistä seurataan aktiivisesti ja kokouskutsut pyritään saamaan liikkeelle huhtikuun alussa. Kokouksien aikatauluista ilmoitetaan heti, kun päätöksiä sen suhteen on tehty.

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Tapio Särkilahti ([email protected], 0500 690 456) sekä yhtiön toimitusjohtaja Pasi Voutilainen (pasi.vou[email protected], 050 521 8629).

Kysymyksiä liittyen laskutukseen tai osoitetietojen päivittämiseen voi osoittaa toimistolle ([email protected]).