05.04.2023

Toimitusjohtajan kevättervehdys

Pari viikkoa sitten tuntui siltä, että kevätaurinko alkaa sulattamaan lunta ja kausi lähestyy kovaa vauhtia, mutta toisin kävi. Kovat yöpakkaset saapuivat takaisin ja lunta on satanut kymmeniä senttejä. Sääennuste tällä hetkellä antaa valonpilkahduksen kevään saapumisesta tänne pohjolaan, kun päivälämpötilojen ennustetaan nousevan yli 5 asteen. Tätä myös kenttä kovasti kaipaa, koska talvi on ollut Oulun seudulla haastava tammikuun puolenvälin vesisateiden takia. Kyselyjä tulee, että mitä kentälle kuuluu. Totean tähän, että talvituhoja on odotettavissa, mutta niiden laajuudesta on turha spekuloida. Kaikki selviää, kun lumet sulavat. Luotamme vahvasti viheriöillä muovisuojaukseen, mutta muutamat viheriöt ovat olleet ilman muoveja ja näiden osalta olemme pyrkineet tekemään kaikkemme, ettei jääpolte pääsisi vaurioittamaan nurmikkoa.

Rangella tehtiin ensimmäiset auraukset maaliskuun puolessa välissä ja hiekat levitettiin viime perjantaina. Alla kuva rangen tilanteesta, josta voi myös nähdä, että lunta kentällä on vielä 30-40 cm.

Kun kenttä aukeaa, niin pelaajat pääsevät tutustumaan viime vuonna tehtyihin muutostöihin. Näistä näkyvimpinä ovat väylien 15 lammen siistiminen sekä väylän 18 oikean reunan pelattavuuden parantaminen.

Hyvää pääsiäisen ja pelikauden odotusta!

Pasi Voutilainen
Toimitusjohtaja
Virpiniemi Golf Oy