14.04.2022

Toimitusjohtajan tervehdys Virpiniemen golfyhteisölle

Kun toimiston ikkunasta ulos katson, niin päällimmäisenä mielessä on polte päästä pelaamaan golfia. Kausi on lähellä, mutta niin kaukana, kun lunta väylillä riittää vielä runsaasti. Sähköpostien määrä kertoo, että osakkaat ja pelaajat ovat toden teolla heränneet tulevan kauden koitoksiin. Osakkeet ja pelioikeudet ovat käyneet hyvin kaupaksi jälkimarkkinoilla. Nopeimmille on vielä tarjolla osakkeita sekä niiden tuomat osakasedut. Lisätietoja osakkeiden hankkimiseen liittyen voi kysellä allekirjoittaneelta. Osakasetuja ja pelaamisen käytäntöjä on päivitetty ja niiden muutoksista voit lukea tästä linkistä.

Kyselyitä kentän avaamisesta tulee runsaasti. Kentällä on lunta tällä hetkellä 40-50 cm ja tilannetta tarkkaillaan päivittäin, mutta paksun lumikerroksen johdosta on mahdotonta sanoa, miten talvehtiminen on kokonaisuudessaan edennyt. Ennusteet lumien sulamisesta ovat kääntyneet positiivisemmiksi ja lämpöä on odotettavissa ensi viikosta lähtien. Range on hiekoitettu kevään aikana kahteen kertaan ja pelaajien iloksi rangen avaaminen tapahtuu pääsiäiseksi. Tiedotimme rangen avaamisesta tänään, ja innokkaimmat golfarit ehtivätkin jo paikan päälle lyömään kevään ensimmäiset lyönnit.

Nautitaan vielä hetki keväthangista ja rauhoitutaan viettämään aikaa läheisten kanssa pääsiäisenä. Oikein mukavaa golfkauden odotusta kaikille golffareille!

Pasi Voutilainen
toimitusjohtaja
Virpiniemi Golf Oy