13.03.2021

Toimitusjohtajan tervehdys Virpiniemen golfyhteisölle

Kevään merkkejä ilmassa on jo havaittavissa ja reilun kuukauden kuluttua päästään avaamaan golfkausi 2021. Valmistelut ovat hyvässä vauhdissa ja uudistukset tulevat näkymään niin klubirakennuksessa kuin myös digitaalisissa palveluissa. Haluan toivottaa uuden ravintoloitsijan Kati Raution tervetulleeksi Virpiniemen golfyhteisöön.

Viime vuoden ruuhkaisen golfkauden selvitystyön perusteella on tehty muutoksia osakasetuihin ja päivitetty pelaamiseen liittyviä käytäntöjä. Osakkaiden edut lisääntyvät, joista tärkeimpänä uudistuksena ovat puolentunnin lähdöt ruuhka-aikoina vain osakkaille. Kaikki muutokset kerrotaan yksityiskohtaisesti täällä.

Osake- ja vuokrapelioikeusmarkkinoilla kauppa on käynyt kiivaaseen tahtiin kuten viime vuonnakin. Tämä tarkoittaa sitä, että osakkeiden ja vuokrapelioikeuksien hinnat pysyvät hyvällä tasolla. Vuokraajilla alkaa olemaan viimeiset hetket löytää pelioikeus ennen kuin ne loppuvat vapailta markkinoilta.

Kentänhoidon esimiehet Tuomo Meriläinen ja Pasi Viitala kertovat kentän uinuvan talviunta edelleen paksun lumipeitteen alla. Tilanne on hyvä ja tarkempia tutkimustuloksia saadaan huhtikuun alkupuolella, kun lumi alkaa sulamaan.

Korona on edelleen osa meidän arkeamme ja rajoitukset vaikuttavat laaja-alaisesti toimintaamme. Ohjeistuksia päivitetään tarpeen mukaan, jotta harrastaminen on mahdollista niin sisätiloissa kuin ulkona. Korona vaikuttaa myös osakeyhtiön ja seuran kokousten aikatauluihin.

 

Nautitaan vielä hetki talvisista olosuhteista ja raittiista ulkoilmasta ennen uuden golfkauden alkua.

 

Pasi Voutilainen
Toimitusjohtaja
Virpiniemi Golf Oy