31.03.2020

Toimitusjohtajan tilanneraportti

Maailmanlaajuisesti elämme aikaa, jossa epävarmuus vallitsee käsinkosketeltavasti ympärillämme. Koronaviruksen uhka terveydelle on vakava asia ja jokainen meistä tekee varmasti kaikkensa, jotta virus ei pääse leviämään varsinkaan taudin riskiryhmiinVirpiniemi Golfin osakeyhtiö ja seura huolehtivat osaltaan siitä, että osakkaiden, jäsenien ja työntekijöiden terveys on aina etusijalla. Haluamme toimia kaikilla tavoin vastuullisesti ja mahdollistaa turvallisen pelaamisen nyt ja tulevaisuudessa.

Mikäli et ole vielä tutustunut Golfliiton ohjeistuksiin, niin löydät ne täältä.

Toukokuun alku, jolloin kenttä on normaalisti aukaistu pelille, lähestyy hiljalleen. Yhteiskunnan rajoitteiden johdosta tapa, miten kentällä pelataan, ei välttämättä ole yhteisömme päätettävissä. Valtiovallan päätökset vaikuttavat meihin, joten tilannetta seurataan päivä kerrallaan ja tiedotetaan tarpeen mukaan. Päätösten vaikuttavuudesta on viimeisimpänä esimerkkinä ravintoloiden sulkeminen, joka vaikuttaa klubilla olevan ravintolan toimintaan. Yhtiön talous on pitkäjänteisen työn seurauksena vakaalla pohjalla ja tulee siksi kestämään poikkeustilanteen ajan. On tietysti tärkeää, että jokainen maksaa hoitovastikkeet ja jäsenmaksut ajallaan.

Olen saanut kysymyksiä siitä mitä kentälle kuuluu. Ennen joulua kentällä oli erinomainen tilanne, mutta luonto päätti kokeilla kentän kestokykyä runsailla vesisateilla viimeisen kolmen kuukauden aikana. Kenttäkierroksen jälkeen voin kuitenkin todeta, että kenttä on talvehtinut hyvin. Vaurioita on tullut muutamille väylille ja viheriöille, mutta kenttä on mahdollisuus saada tasoituskelpoiseen kuntoon heti avattaessa. Edessä on vielä haasteellinen huhtikuu kovine tuulineen. Ohuen lumipeitekerroksen häviäminen lisää tuulikuivumisen riskiä koko kentän alueella.

Muistutan kaikkia huolehtimaan käsihygieniasta myös golfkentän ulkopuolella, jotta taudin kulkeutuminen meidän rakkaan lajimme pariin pidetään kurissa. Ennen kuin kausi pääse alkuun, niin jokaisen on syytä huolehtia itsestä ja läheisistä. Muistakaa positiivisuus ja henki, josta meidät virpiniemeläiset tunnetaan.

 

Ystävällisyys, auttakaa niitä, jotka ovat avun tarpeessa.

Iloisuus ja nauru, ne tuovat hymyn huulille vaikeinakin aikoina.

Tervehtiminen, yksinkertainen teko, jolla kerromme välittävämme kaikista.

Omasta puolestani toivotan kaikille oikein aurinkoista kevättä ja kentällä tavataan!

Pasi Voutilainen
toimitusjohtaja