13.08.2021

Toinen mestisviikonloppu saatu hienosti käyntiin!

Tänään perjantaina jatkettiin mestisten toisella viikonlopulla, jonka aloitti miesten A-sarja. Ensimmäiseen kisapäivään lähti 49 pelaajaa koettelemaan taitojaan.

Ensimmäisen kierroksen kiistaton kärkinimi oli tällä kertaa Niko Anttiroiko loistavalla tuloksella 66 lyöntiä (-6). Tämä oli samalla uusi Virpiniemen kenttäennätys! Onnittelut Nikolle huikeasta kierroksesta, siitä on hyvä jatkaa huomiselle!

Toiselta sijalta toiselle kierrokselle lähtee Virpiniemen oma Head Pro J-P Savolampi tuloksella 71 (-1). Alku hänellä oli hieman tahmea mutta takaysille pelattu tulos 31 lyöntiä (-5) kohensi sijoitusta huimasti.

Kärkikolmikon täydentää myöskin hienosti pelannut Saku Hartikainen tuloksella 74 lyöntiä (+2).

Tästä nähtävissä tilanne ensimmäisen kierroksen jälkeen ja lisäksi myös huomisen lähtöajat. Huomenna myös naiset pääsevät vauhtiin taistelemaan seuran naisten sarjan mestaruudesta! Naisten lähtöajat ja live scoring näkyvissä tästä.