17.05.2023

Tule mukaan kummipelaajaksi!

Jokainen meistä varmaankin muistaa, miltä pelaamaan lähteminen tuntui golfin vasta aloittaneena. Etenkin, jos tutut ja turvalliset pelikaverit eivät päässeetkään mukaan, tuntemattomien kanssa pelaaminen saattoi jännittää kovastikin. Ehkä jopa niin paljon, että pelit jäi pelaamatta. Kentällä lisää jännitystä saattoi tuoda myös epävarmuus golfin lukuisista eri säännöistä ja toimintatavoista.

Haluamme yhteisönä tukea uusia aloittelevia golfareita siten, että he jo alusta alkaen kokevat golfin pelaamisen mukavana ajanvietteenä tutustuen uusiin pelaajiin ilman turhaa epävarmuutta tai jännitystä. Viime vuonna kehitimme kummipelaajasysteemin, ja tänä vuonna haluamme jatkaa hyvää käytäntöä! Kummipelaajan tarkoituksena on tarjota aloitteleville pelaajille pelikavereita, joiden mukaan olisi helppo lähteä pelaamaan. Aloittelevat golfarimme voisivat pyytää kummipelaajaa mukaan kierrokselle esimerkiksi kasvotusten tai viestillä.

Kummipelaajamme kävisivät alkeiskursseillamme lyhyesti esittäytymässä, jotta uudet pelaajat tietävät, kenen hihasta vetää. Kentällä kummipelaaja on mukana tavallisena pelikaverina, mutta samalla on valmis neuvomaan aloittelevia pelaajia sääntöjen tai muiden pelaajien kysymysten kanssa. Kummipelaajaksi voi lähteä kuka vain, joka on joskus käynyt pelaamassa.

Jos koet, että haluat auttaa muita pääsemään kiinni golfin saloihin, niin lähdethän ehdottomasti mukaan kummipelaajaksi! Ilmoittaudu mukaan caddiemasterille sähköpostitse [email protected] pe 26.5. mennessä.