07.06.2021

Tutustu Virpiniemi Golfin strategiaan!

Virpiniemi Golfin strategia on päivitetty. Strategia palvelee sekä osakeyhtiötä että yhdistystä ja koko golfyhteisöämme. Työryhmään ovat kuuluneet Hannu Karppinen, Kari-Pekka Kronqvist, Julius Patokoski, Irene Seppänen, Tapio Särkilahti, Pasi Voutilainen ja Jarmo Okkonen (pj). 

Työryhmä aloitti työskentelyn kesällä 2020 koronapandemiatunnelmissa, mutta kuitenkin tilanteessa, jossa oli jo nähtävissä, ettei pandemia suuressa määrin hankaloittanut pelaamista ja muuta toimintaa, vaikka uhkia ja rajoitteitakin se toki toi mukanaan. Työskentelymme tiivistyi kohti vuoden loppua ja esitimme strategialuonnoksen helmikuussa sekä osakeyhtiön että yhdistyksen hallituksille, joissa se hyväksyttiin muutamin muutoksin.  Strategia esiteltiin 19.5.2021 vuosikokousten alla ja se on huomioitu vuoden 2021 toimintasuunnitelmissa sekä talousarvioissa.

Strategiamme ei tee suurta irtiottoa aiempaan, vaan on pikemminkin nähtävissä aiemman linjamme jatkumona. Pyrimme edelleen selkeyttämään Virpiniemi Golfin asemaa pelaavan osakkaan ykkösvalintana sekä parantamaan toimintaamme siten, että pelaajakokemus Virpiniemessä yltää kokonaisuutena ’TOP 10’ tasolle.

Virpiniemi Golfin iskulause #parastagolfia on tulevaisuuden tahtotilamme yksinkertaistus. Golf Virpiniemessä tarjoaa vaativalle klubipelaajalle kokemuksen, joka on parasta maassamme golfin parissa. Tämä kokemus rakentuu kokonaisuudesta, johon kuuluvat kenttä ja palvelut, jotka molemmat tuottavat myönteisiä elämyksiä pelaajalle.

Tarkempia tietoja voit tarkastella oheisesta esitysmateriaalista. Toimeenpanon seuraamista tukevat mittarit ovat parhaillaan työn alla toimitusjohtajalla. Strategiatyöryhmän jäsenet keskustelevat mielellään strategian taustoista ja sisällöstä.

Virpiniemi Golfin päivitetty strategia

 

Parhain golfterveisin,

Jarmo Okkonen  

työryhmän puheenjohtaja