Kesän 2021 aloittelijapaketit

Supersuositut uuden pelaajan aloituspaketit ovat täällä jälleen! Tule nauttimaan kesästä merimaisemissa ja aloita golf Virpiniemessä.

Aloittavilla pelaajilla on mahdollisuus hyödyntää helppo ja edullinen tarjous, joka sisältää kaiken tarvittavan golfin pelaamiseen. Paketit sisältävät Green Card -kurssin, jäsenyyden sekä pelimahdollisuuden Virpiniemi Golfiin. Smartum, Edenred, ePassi, Eazybreak sekä Tyky-maksutapoja voi hyödyntää aloittelijapakettien maksussa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Alkaen viikosta 34 koko kauden pelioikeuden sisältävän paketin lunastaneet saavat samalla koko kauden pelioikeuden myös kaudelle 2022!*

 

KLIKKAA TÄSTÄ JA LUNASTA ALOITTELIJAPAKETTISI

 

Aloittelijapaketit ainoastaan uusille ja aloitteleville pelaajille. Ei koske aiemmin paketin lunastaneita tai pelaajia, jotka ovat olleet jonkun golfklubin jäseniä. Opiskelijapakettiin vaaditaan voimassa oleva opiskelijakortti sekä Kelan päätös oikeudesta opintorahaan. 

* Tarjousta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Koskee ainoastaan uusia, aloittelevia pelaajia jotka osallistuvat alkeiskurssille alkaen 23.8. tai myöhemmin. Ei koske aiemmin kurssin suorittaneita pelaajia tai pelaajia, jotka ovat olleet jonkin golfklubin jäseniä. ViGC ry:n jäsenmaksu kaudelle 2022 ei sisälly tarjoukseen ja se maksetaan joka vuosi erikseen.

Koko kesän pelit edullisesti!

Viiden pelikerran paketti!

Pikkujunnut todella edullisesti! (vuonna 2009 ja myöhemmin syntyneet)

Opiskelijapaketti!

Junnujen aloituspaketti! (vuonna 2000 -2008 syntyneet)

VIP – Virpiniemi Private