0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Takana on nyt kolme kuukautta Virpiniemi Golfin toimitusjohtajana ja olen otettu siitä, että pääsin mukaan osaksi Virpiniemen golfyhteisöä. Syksy on ollut kiireinen monessa suhteessa. Olemme entisen toimitusjohtajan Kallen kanssa käyneet läpi Virpiniemi Golfin historian läpileikkauksen monine vaiheineen. Olen saanut Kallelta hyvät eväät aloittaa työtehtäväni. Lisäksi kenttämestarimme Pasin kanssa olemme viettäneet useita hetkiä liittyen kentänhoitoon. Headcaddiemasterimme Sakke on ollut kultaakin arvokkaampi perehdyttäjä koskien käytännön asioita. Tommi Linna omine joukkoineen ovat avanneet väylät seuramme lajipuolen saloihin.

Mielenkiintoista tehtävää on paljon, jotta saamme jatkossakin nauttia laadukkaasta golfkentästä palveluineen. Kaikki pystymme vaikuttamaan siihen yhdessä.

Suomen golfliitto on asettanut tavoitteeksi ensi vuodelle saada Suomeen 3300 uutta golfjäsentä. Nyt jäsenien määrä Suomessa on reilu 142 000. Uusia jäseniä toivotaan erityisesti nuorten ikäluokista, koska nuorten osuus harrastajista on vain noin 9%. Tässä meille on myös haastetta.

Meille tärkeintä on kuitenkin se, että saamme tehdä Virpiniemi Golfissa oikeita asioita osakkeenomistajien ja omien jäsentemme hyväksi. Talviaika Suomessa on pitkä ennen seuraavaa golfpelikautta. Talvikautta voimme hyödyntää monin tavoin. Tulemme tarjoamaan omille jäsenille myös muutakin yhteistä tekemistä lajiharjoittelun ohella. Aloitamme vuoden vaihteen jälkeen mm. yhteisen Virpiniemen golfareille suunnatun lihaskuntoharjoittelun. Lisätietoja tulossa piakkoin!

Näillä mietteillä kohti talvea.

Toivotan kaikille teille oikein hyvää Itsenäisyyspäivää ja Joulun odotusta!

Petri Heikkinen
toimitusjohtaja

Jaa somessa!