26.04.2021

Vältä ruuhkat – ole hyvissä ajoin yhteydessä toimistoon pelaamiseen liittyvissä asioissa!

Kevät on jo pitkällä ja lähestymme kovaa vauhtia pian alkavaa golfkautta. Vielä on liian aikaista arvioida kentän avauspäivää, sillä tulevien päivien alhaiset lämpötilat vaikuttavat kentän sulamisen etenemiseen. Ennen golfkauden alkua on kuitenkin hyvä valmistautua jo tulevaan kauteen ja hoitaa pelaamisen liittyvät asiat ennakkoon, niin kentälle siirtyminen käy helpommin. Olemalla nyt yhteydessä caddiemasterin toimistoon voimme pyrkiä estämään alkukauden asiakaspalvelun ruuhkautumista.

Seuraavista asioista voit olla yhteydessä osoitteeseen [email protected] :

  • Pelioikeuksien nimeäminen: Osakkeenomistajan tulee nimetä pelioikeuden käyttäjä vuosittain. Ilman nimeämistä ei vuokrapelaaja voi tehdä varauksia kentälle.
  • Pelilippujen käyttäjien nimeäminen
  • Varustekaappien varaaminen: Kaudella 2020 varustekaapin vuokranneilla on etuosto-oikeus kaappinsa pitämiseen kaudelle 2021. Ilmoita kaapin varaamisesta tai luovuttamisesta 30.4. mennessä. Jos olet kiinnostunut kaapin vuokraamisesta, voit ilmoittautua jonoon caddiemasterille.
  • Hoitovastikkeiden maksaminen: osakkeen maksettu hoitovastike on edellytys pelioikeuden käyttämiselle.
  • Jäsenmaksujen maksaminen: maksettu jäsenyys asettaa Golfliiton pelaajavakuutuksen voimaan ja näin ollen on edellytys pelaamiselle.