09.09.2021

ViGC:n ja OGK:n välinen senioreiden seuraottelu saatiin päätökseen 7.9.

Maanantaina 6.9. alkanut kahden päivän mittainen kisa saatiin päätökseen tiistaina 7.9. Maanantain kierros pelattiin Virpiniemessä ja tiistain Oulun Golfissa.

Kilpailussa laskettiin molempien kierroksien bogeypisteet yhteen. Miesten kolmannen sijan voitti Heikki Pajala kokonaispisteillä 73. Toiseksi sijoittui Kauko Häkkilä pisteillä 76. Samoilla pisteillä voiton vei Veikko Torkkeli. Miesten kärkikolmikko edusti Oulun Golfia.

Naisten kolmanneksi sijoittui Kaisa Juntunen pisteillä 64. Toiseksi sijoittui Anneli Kiiskinen pisteillä 66. Voiton vei tällä kertaa Tarja Rissanen pistein 70. Myös naisten kärkikolmikko edusti Oulun Golfia.

Parhaan scratch-tuloksen teki Heikki Lahti (OGK) lyömällä yhteensä 161 lyöntiä.

Joukkuekilpailussa huomioitiin kummankin seuran viisi parasta tulosta. Joukkuekilpailun voitti Oulun Golf kerho kokonaispisteillä 367. Virpiniemi sai 323 pistettä.

Kiitos kaikille osallistujille ja onnea kaikille voittajille!