15.06.2020

Viikkotiedote vk 25

VIRPINIEMI GOLFIN KUULUMISET

Lämpö ja aurinko ovat hellineet Virpiniemi Golfin pelaajia. Viikonloppuna pelattiin loistavasti sujunut, kovatasoinen Kapteenin Malja. Kapteenin Maljasta voimme siirtää katseet tulevan viikonlopun juhannuskilpailuun. Tule mukaan nauttimaan herkullisesta ruoasta ja loistavasta auringosta hyvässä seurassa, paikkoja on vielä jäljellä!

Kylvösten vahvistumista odotetaan niin viheriöillä kuin väylillä ja lyöntipaikoillakin. Lämpimät säät ovat jatkuneet mutta runsaita vesisateita kaivataan vihertämään kenttää entisestään.

VIIKKO 25

 

KESKIVIIKKO

 • Äijägolf – miesten peli-ilta
  • Luvassa 9r henkilökohtainen pistebogey HCP kilpailu. Ilmoittaudu mukaan caddiemasterille. Lähdöt klo 17:30 alkaen.

LAUANTAI

 • Midnight Sun Open
  • Avoin kilpailu. Peräkkäiset lähdöt klo 11 alkaen. Pelimuotona yksilöscramble.
  • Sarjat: Miehet: PB HCP, SAT 36 1/4 tasoituksin, 55-tee. Naiset: PB HCP, SAT 54, 1/2 tasoituksin, 48-tee.
  • Ilmoittaudu mukaan NexGolfissa tai caddiemasterille.

 

SUNNUNTAI

 • Nappulagolf
  • Nappulagolf on 5-17-vuotiaille junioreille suunnattu harrasteryhmä, joka kokoontuu sunnuntaisin klo 17-18 Virpiniemi Golfin rangella.
  • Osallistuminen on maksutonta kaikille ViGC:n juniorijäsenille. Tervetuloa tutustumaan toimintaan maksutta!

 

KLUBITALO

 

TOIMISTO

Caddiemasterin toimisto palvelee klo 8–20.

 

RAVINTOLA SPOON

Ravintola Spoon palvelee tilanteen mukaan, kuitenkin vähintään klo 9–17. Lounas tarjolla arkisin henkilökunnan annostelemana klo 10:30–14:00 välisenä aikana. Lounas saatavilla myös mukaan. Juhannuksen jälkeen ravintola palvelee taas normaalisti 8-22.

Katso viikon ruokalista täältä.

 

 

KENTTÄ

Kenttä pelataan kokonaisuudessaan kesägriineille. Väylä 16 muutostyöt jatkuvat ja drop zonet ovat käytössä. Väylän kastelua suoritetaan myös päivisin. Viikonlopun kelit ja kastelut ovat saaneet väylänkin vihertämään ja väylän kylvöt ja lannoitukset on saatu päätökseen. Nyt odotellaan, että ruoho kasvaa ja tihenee. Griinin siirtonurmen asennus jatkuu, joten asennuksen aikana lippu on siirretty talvigriinille.

Väylät leikataan toistaiseksi 12mm mittaisiksi ja griinit 4,5mm, jonka jälkeen pituutta aletaan alentamaan tilanteen salliessa.