15.05.2023

Viikkotiedote vko 20

VIRPINIEMI GOLFIN KUULUMISET

Kausi avattiin kauniissa säässä Virpiniemessä lauantaina 13.5. Yli 70 talkoolaista saapui valmistelemaan kenttää tulevaa kautta varten, kiitos teille! Kapteenit Jarmo Husso ja Irene Seppänen avasivat kauden onnistuneesti perinteisillä kapteenien avauksilla talkootöiden jälkeen.

Sunnuntaina lippu nostettiin salkoon äitienpäivän kunniaksi. Klubitalon ravintola Spoon järjesti kaksi äitienpäivän lounaskattausta, joista kummatkin olivat täyteen myytyjä. Lounaan aikana pianisti Heikki Hallanoro loi tunnelmaa live-musiikilla.

Virpiniemi Golfin koko henkilökunta toivottaa pelaajille mukavaa golfkesää täynnä hyviä lyöntejä!

KLUBITALO

TOIMISTO

Caddiemasterin toimisto palvelee klo 8-20.

RAVINTOLA SPOON

Ravintola Spoon palvelee klo 8-22. Lounasbuffet on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin klo 11–15 välisenä aikana. Katso viikon ruokalista täältä.

KENTTÄ

Kenttä on avattu, käytössä on kolme talviviheriötä väylillä 2, 4 ja 18. Kenttä on tasoituskelpoinen. Viheriöiden leikkuukorkeus on 6mm.

Väylillä suoritetaan pystyleikkuita, kylvöjä ja lannoituksia. Huomioithan ja annathan tilaa kylvökoneelle. Kentänhoitaja näyttää merkin, kun väylällä voi taas edetä. Viheriöitä kastellaan päivittäin.