16.05.2022

Viikkotiedote vko 20

VIRPINIEMI GOLFIN KUULUMISET

Viikonloppuna saatin vihdoin kenttä ja uusi pelikausi täällä Virpiniemessä avattua! Lauantai aamuna 60 reipasta talkoolaista teki tarvittavia pieniä siistimistöitä, että saatiin kenttä pelikuntoon. Perinteisen kapteenin avauslyönnin jälkeen saatiin pelaajat kentälle loistavassa säässä ja kenttä olikin iltaan asti täynnä innokkaita golfareita. Mahtavaa!

Virpiniemessä ei montaa lyöntiä keretty lyödä, ennen kuin lyötiin kauden ensimmäinen holari! Voit lukea upeasta suorituksesta lisää täältä. Viikonloppuna sää alkoi näyttämään kesän merkkejä, mutta nyt lämmintä vaatetta kannattaa pukea päälle koko viikon ajan. Toivotaan, että kesän mukavat lämmöt tulevat pian!

Virpiniemi Golfin koko henkilökunta toivottaa pelaajille mukavaa golfkesää täynnä hyviä lyöntejä!

VIIKKO 20

SUNNUNTAI

  • Junnukauden avajaiset
    • klo 16 alkaen. Kaikki seuran junnujäsenet ja golfista tai sen kokeilemisesta kiinnostuneet juniorit ovat lämpimästi tervetulleita!
    • Ohjelmassa mm. lajiin tutustumista, golfharjoitteita, leikkimielistä kisailua, sekä pientä purtavaa osallistujille.

 

KLUBITALO

TOIMISTO

Caddiemasterin toimisto palvelee klo 8–20.

RAVINTOLA SPOON

Ravintola Spoon palvelee klo 8–22. Lounasbuffet tarjolla joka päivä klo 11–15 välisenä aikana. Lounas saatavilla myös mukaan. Katso viikon ruokalista täältä.

 

KENTTÄ

Toistaiseksi kentällä on käytössä talviviheriöt väylillä 2 ja 18. Väylien leikkuukorkeus on 15 mm ja viheriöiden 6 mm. Tällä viikolla aloitetaan väylien pystyleikkuu.