23.05.2022

Viikkotiedote vko 21

VIRPINIEMI GOLFIN KUULUMISET

Ensimmäinen täysi golfviikko on nyt takanapäin ja pelaajat ovat löytäneet viheriöille sankoin joukoin. Varsinkin viikonloppuna sää helli innokkaita golfareita ja se näkyi varauskalenterissa, kiitos siitä teille! Tällä viikolla sää lämpenee entisestään ja kevät alkaa vaihtua alkukesän puolelle. Tämän viikon varauskalenteri on lähtenyt hyvin täyttymään ja varsinkin helatorstai näyttää kuluvan monella golfin parissa.

VIIKKO 21

SUNNUNTAI

  • Junnugolf
    • Junnugolf on yli 5-vuotiaille junioreille suunnattu harrasteryhmä, joka kokoontuu sunnuntaisin klo 17-18 Virpiniemi Golfin rangella
    • Harjoitusten lomassa on mahdollista kesän mittaan suorittaa green card
    • Osallistuminen on maksutonta kaikille ViGC:n juniorijäsenille. Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

 

KLUBITALO

TOIMISTO

Caddiemasterin toimisto palvelee klo 8–20.

RAVINTOLA SPOON

Ravintola Spoon palvelee klo 8–22. Lounasbuffet tarjolla joka päivä klo 11–15 välisenä aikana. Lounas saatavilla myös mukaan. Katso viikon ruokalista täältä.

 

KENTTÄ

Toistaiseksi kentällä on käytössä talviviheriöt väylillä 2 ja 18. Väylien leikkuukorkeus on 12 mm ja viheriöiden 6 mm. Tällä viikolla väylien pystyleikkuu jatkuu edelleen ja griinien ympärykset pystyleikataan myös. Golfautojen käyttö kentällä toistaiseksi kielletty. Ilmoitamme muutoksista heti.