18.07.2022

Viikkotiedote VKO 29

VIRPINIEMI GOLFIN KUULUMISET

Viime viikolla sää oli hyvin vaihteleva, mutta kentän varauskalenteri oli kuitenkin suurilta osin täpötäynnä, siitä kiitos teille! Perjantaina pelattu IHKU Open oli jälleen suuri menestys, voit lukea lisää kisasta täältä. Lauantaina kilpailtiin tasoituksellisen Santikka Trophyn ja tasoituksettoman Pohjois-Suomen mestaruudesta. Kilpailu oli kaksipäiväinen, eli lauantaina pelattiin ensimmäinen kierros Virpiniemen kentällä  ja sunnuntaina toinen kierros Oulun Golfin vaara-kentällä. Lauantaina johtopaikan napannut Eero Kallio ei hellittänyt otettaan sunnuntaina vaan taisteli itsensä Pohjois-Suomen mestariksi sekä Santikka Trophyn voittoon.

Tällä viikolla pelatan tuttuun tapaan Santikka-Wilson viikkokisaa ma-to. Tervetuloa mukaan kisaamaan! Tiistaina pelataan Suomen Golfsenioreiden Pohjois-Suomen Aluetourin 2. osakilpailu. Lauantaina järjestettävässä Team Kiira kisassa pelataan pariscramblen merkeissä. Wilsonin uutuudet ovat myös testattavissa keskiviikkona. Mukavaa alkanutta viikkoa!

•  Äijägolf
    • Avoin kaikille Virpiniemen miesjäsenille.

TOIMISTO

Caddiemasterin toimisto palvelee klo 8–20.

RAVINTOLA SPOON

Ravintola Spoon palvelee klo 8–22. Lounasbuffet tarjolla joka päivä klo 11–15 välisenä aikana. Lounas saatavilla myös mukaan. Katso viikon ruokalista tästä.