12.09.2022

Viikkotiedote vko 37

VIRPINIEMI GOLFIN KUULUMISET

Syksyn käynnistyminen näkyy kentällä etenkin arkisin, kun aamupäivät ovat hiljaisempia. Kuitenkin iltapäivät ja viikonloput ovat olleet täynnä innokkaita golfareita! Muistetaan yhdessä pitää vielä huolta kentän kunnosta, jotta saamme nauttia upeasta kentästä vielä viimeisetkin golfin täyteiset viikot! Maanantaista 12.9. alkaen kenttä kierretään järjestyksessä Meri (10-18) – Harju (1-9).

Viime viikolla kilpailtiin Oulun Golfin ja Virpiniemen senioreiden kesken. Tällä kertaa joukkuekisan vei OGK. Voit lukea lisää täältä. Lauantaina puolestaan ratkottiin Virpiniemen paras joukkue. Tänä vuonna joukkuemestaruuden vei Jukka Haanpää ja Juha Penttilä, onneksi olkoon! Sunnuntaina pelattiin Santikka-Wilson viikkokisan finaali, jonka voitti Pekka Ruottinen!

Tällä viikolla pelataan Naisten kauden päätöskisa, johon mahtuu vielä mukaan! Voit ilmoittautua täältä. Ensi viikolla vietetään Kauden päättäjäisiä, jonne mahtuu vielä muutama joukkue! Pelimuotona on jälleen Amerikkalainen Greensome. Ilmoita joukkueesi mukaan täältä.

Tämän viikon toimisto ja ravintola ovat auki klo 8-18. Rangen eteläpäädyssä lyöminen loppukauden ajan matoilta, ja pohjoispäädyssä lyöminen edelleen nurmelta.

 

 

VIIKKO 37

KESKIVIIKKO

 • Ladygolf
  • Lähdöt 17:30 alkaen
  • Pelimuotona kaksi mailaa ja putteri
  • Ilmottaudu mukaan täältä!

 

LAUANTAI

 • Naisten kauden päätöskisa
  • Hinta 20e / pelaaja
  • Lähdöt 10:00 alkaen
  • Ilmoittaudu mukaan täältä!

 

KLUBITALO

TOIMISTO

Caddiemasterin toimisto palvelee klo 8–18.

RAVINTOLA SPOON

Ravintola Spoon palvelee klo 8–18. Lounasbuffet tarjolla arkisin ja viikonloppuisin klo 11–15. Lounas saatavilla myös mukaan. Katso viikon ruokalista täältä.

 

KENTTÄ

Kenttä kierretään järjestyksessa Meri (10-18) – Harju (1-9). Viheriöiden leikkuukorkeus on 4 mm, ja väylien leikkuukorkeus 15 milliä. Väylien holkitus ja hiekoitus jatkuu. Harjun puolen viheriöiden holkitus ja hiekoitus tehdään tiistain ja keskiviikon aikana.