27.09.2021

Viikkotiedote vko 39

VIRPINIEMI GOLFIN KUULUMISET

Syyskuu vaihtuu pian lokakuuksi, mikä näkyy kauniina ruskan väreinä puiden lehdissä. Kaunista on myös kentällä, kun jo hetken aikaa odotetut upeat väylävessat avattiin lauantaina! Viikonloppuna Virpiniemessä vietettiin kauden päättäjäisiä pelaten, illallistaen ja viettäen mukavaa iltaa yhdessä. Kiitos jokaiselle mukana olleelle, te loitte ympärillenne lämpimän tunnelman. Ensi viikolla pelataan vielä kahden mailan kisa, joka päättää vuoden 2021 kisakauden.

Caddiemasterin toimisto ja ravintola palvelevat tämän viikon klo 8-18. Ensi viikosta lähtien toimisto ja ravintola ovat auki klo 9-17. Tänä vuonna ravintola Spoon palvelee marraskuun loppuun asti tarjoten lounasta golfkauden päätyttyä arkisin klo 11-15 ja lauantaisin 11-15. Loppukauden pääset pelaamaan kokonaisen kierroken 40 euron green feellä ja puolikkaan klo 16 jälkeen 25 eurolla. Osakkaille ja heidän vierailleen loppukauden green fee 30 € ja puolikas 20 €.

Harjun puoli (1-9) suljetaan pelaamiselta 4.10., jolloin siellä aletaan suorittamaan viheriöiden syyshoitotoimenpiteitä. Tunnelmallista syyskuun loppua jokaiselle!

VIIKKO 39

LAUANTAI

 • Kahden mailan kisa
  • Kaikille avoin
  • Peräkkäiset lähdöt klo 12 alkaen
  • Pelaajilla on käytettävissä kaksi vapaavalintaista mailaa.
  • Ilmoittaudu mukaan täältä!

 

SUNNUNTAI

 • Nappulagolfin kauden päättäjäiset
  • Ohjelmassa on luvassa kentällä pelaamista, jonka jälkeen klubilla on tarjolla pientä suolaista ja herkkuja. Lue lisää täältä.

 

KLUBITALO

TOIMISTO

Caddiemasterin toimisto palvelee klo 8-18. Ma 4.10. lähtien toimisto on auki klo 9-17.

RAVINTOLA SPOON

Ravintola Spoon palvelee klo 8-18 ja ma 4.10. alkaen klo 9-17. Lounasbuffet on tarjolla arkisin klo 11–15 ja viikonloppuisin klo 12–16 välisenä aikana. Lounas on saatavilla myös mukaan. Katso viikon ruokalista täältä.

Ravintola Spoon on auki marraskuun loppuun asti. Golfkauden loputtua lounas on arkisin tarjolla klo 11-15 sekä lauantaisin klo 11-15.

 

KENTTÄ

Foregriinien holkitus ja hiekoitus aloitetaan. Ruohoa ei enää leikata ja sen annetaan kasvaa hieman pidemmäksi talvea varten.

Yöpakkasten lisääntyessä huomioikaa, että pakkasaamuina kentällä liikkuminen kielletty. Kotisivuillamme tiedotetaan aina kentän sulkemisista.

Harjun puoli (1-9) suljetaan pelaamiselta 4.10., jolloin siellä aletaan suorittamaan viheriöiden syyshoitotoimenpiteitä.

Rangella lyödään jatkossa matoilta. Toisella puolella pohjoispäädyssä voi edelleen lyödä ruoholta. Rangen harjoitusviheriöistä isompi on tarkoitettu pelkästään puttaamiseen. Lähestymislyönnit, jotka jättävät alastulojäljen, lyödään pienemmälle chippigriinille. Muistathan korjata alastulojäljet chippigriiniltä.