26.09.2022

Viikkotiedote vko 39

VIRPINIEMI GOLFIN KUULUMISET

Syyskuu vaihtuu pian lokakuuksi, mikä näkyy kauniina ruskan väreinä puiden lehdissä. Viikonloppuna Virpiniemessä vietettiin kauden päättäjäisiä pelaten, illallistaen ja viettäen mukavaa iltaa yhdessä. Kiitos jokaiselle mukana olleelle, te jokainen omalta osaltanne loitte tunnelmasta lämpimän – lämmin kiitos koko yhteisölle. Ensi viikolla pelataan vielä kahden mailan kisa, joka päättää vuoden 2022 kisakauden.

Caddiemasterin toimisto ja ravintola palvelevat tämän viikon klo 8-18. Ensi viikosta lähtien toimisto ja ravintola ovat auki klo 9-17.

Harjun puoli (1-9) suljetaan pelaamiselta 10.10., jolloin siellä aletaan suorittamaan viheriöiden syyshoitotoimenpiteitä. Tunnelmallista syyskuun loppua jokaiselle!

VIIKKO 39

LAUANTAI

 • Kahden mailan kisa
  • Kaikille avoin
  • Peräkkäiset lähdöt klo 12 alkaen
  • Pelaajilla on käytettävissä kaksi vapaavalintaista mailaa.
  • Ilmoittaudu mukaan täältä!

 

SUNNUNTAI

 • Junnugolfin kauden päättäjäiset
  • Ohjelmassa on luvassa kentällä pelaamista, jonka jälkeen klubilla on tarjolla pientä suolaista ja herkkuja. Lue lisää täältä.

 

KLUBITALO

TOIMISTO

Caddiemasterin toimisto palvelee klo 8-18. Ma 3.10. lähtien toimisto on auki klo 9-17.

RAVINTOLA SPOON

Ravintola Spoon palvelee klo 8-18 ja ma 3.10. alkaen klo 9-17. Lounasbuffet on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin klo 11–15. Lounas on saatavilla myös mukaan. Katso viikon ruokalista täältä.

 

KENTTÄ

Yöpakkasten lisääntyessä huomioikaa, että pakkasaamuina kentällä liikkuminen kielletty. Kotisivuillamme tiedotetaan aina kentän sulkemisista.

Harjun puoli (1-9) suljetaan pelaamiselta 10.10., jolloin siellä aletaan suorittamaan viheriöiden syyshoitotoimenpiteitä. Kastelujärjestelmät tyhjennetään 3.-4.10., jolloin kentällä suuttimet ruiskuttavat vettä ja ilmaa.

Rangen eteläpäädyssä lyödään matoilta, mutta toisella puolella pohjoispäädyssä voi edelleen lyödä ruoholta. Rangen harjoitusviheriöistä isompi on tarkoitettu pelkästään puttaamiseen. Lähestymislyönnit, jotka jättävät alastulojäljen, lyödään pienemmälle chippigriinille. Muistathan korjata alastulojäljet chippigriiniltä.