28.09.2020

VIIKKOTIEDOTE VKO 40

VIRPINIEMI GOLFIN KUULUMISET

Lokakuun vaihtuminen on jo aivan nurkan takana, aika lentää kuin siivillä. Uutisotsikot ovat luvanneet osan kesän lämmöstä jäävän viipymään vielä tälle viikolle elohopean kohotessa jopa 17 asteeseen. Lauantaina pääsimme nauttimaan yhdessäolosta sekä Virpiniemen kauniista klubihengestä kauden päättäjäisten muodossa. Kisa sujui hienosti, ruoka oli maittavaa, palkinnot ansaittuja, tietovisa nimensä mukaan visainen, ja illan kruunannut ilotulitus henkeäsalpaava. Kauden päättäjäisten juhlimisesta huolimatta kausi ei kuitenkaan ole vielä ohi, vaan vielä pääsemme nauttimaan golfista syksyisessä ilmassa luonnon monimuotoisessa väriloistossa.

Kisakalenterikin tyhjenee kauden ollessa lähempänä loppua. Lauantaina pelataan golfkauden 2020 viimeinen kilpailu, kahden mailan kisa. Valitse bägistäsi kaksi sinulle sopivinta mailaa ja tule haastamaan itsesi hieman erilaisessa kilpailussa! Strategiakyselyn vastausaikaa on jatkettu perjantaihin 2.10. saakka. Muistathan vastata ja vaikuttaa.

Kenttä pelataan edelleen järjestyksessä Meri – Harju. Aurinko laskee jo ennen seitsemää illalla. Caddiemasterin toimisto palvelee alkuviikon aamukahdeksasta iltakuuteen ja 1.10 alkaen klo 9-17. Ravintola palvelee kello 9-17, poikkeuksena 1.10 ja 2.10, milloin ravintola on suljettu. Tällöin voit ostaa kahvia ja pikkupurtavaa caddiemasterin toimistosta.

 

VIIKKO 40

LAUANTAI

 • Kahden mailan kisa
  • Kaikille avoin kilpailu.
  • PB HCP SAT 36. Kaikki pelaajat pelaavat 48-tiiltä!
  • Peräkkäiset lähdöt klo 12 alkaen.
  • Hinnat: osakkaat 25e, pelioikeudenhaltijat 30e ja vieraspelaajat 65e (sis. ruokailu ennen kisaa).

 

SUNNUNTAI

 • Nappulagolf
  • Nappulagolf on 5-17-vuotiaille junioreille suunnattu harrasteryhmä, joka kokoontuu sunnuntaisin klo 17-18 Virpiniemi Golfin rangella
  • Osallistuminen on maksutonta kaikille ViGC:n juniorijäsenille. Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

 

KLUBITALO

 

TOIMISTO

Caddiemasterin toimisto palvelee 30.9. saakka klo 8–18. 1.10 alkaen caddiemasterin toimisto on auki klo 9-17.

 

RAVINTOLA SPOON

Ravintola Spoon palvelee klo 9-17. Lounasbuffet tarjolla arkisin klo 10:30–15:00 ja viikonloppuisin klo 11:30–16:00 välisenä aikana. Lounas saatavilla myös mukaan. Torstaina 1.10 ja perjantaina 2.10 ravintolan henkilökunta on koulutuksessa, ja tällöin ravintola on suljettu. Caddiemasterin toimistosta voi ostaa kahvia ja pientä purtavaa.

Katso viikon ruokalista täältä.

 

KENTTÄ

Kenttä pelataan kokonaisuudessaan kesägriineille järjestyksessä Meri – Harju. Maanantaina kentällä suoritetaan kasvinsuojeluruiskutuksia, muistathan siis pestä kätesi huolellisesti. Viikolla tehdään bunkkereiden kanttausta, lampien reunojen siistimistä sekä raivausta. Väylät leikataan toistaiseksi 15mm mittaisiksi ja griinit 4mm mittaisiksi.