04.10.2021

Viikkotiedote vko 40

VIRPINIEMI GOLFIN KUULUMISET

Lokakuu on vierähtänyt käyntiin lämmöllä ja auringon paisteella, minkä vuoksi harjun sulkemista on päätetty siirtää toistaiseksi. Lauantaina pelattiin kauden viimeinen kilpailu, kahden mailan kisa. Voit lukea lisää kisasta täältä. Lisäksi sunnuntaina vietettiin nappulagolfin kauden päättäjäisiä. Mukana oli reilusti nappuloita viettämässä hauskaa päivää. Voit lukea lisää täältä. Nautitaan yhdessä vielä loppukauden peleistä ja syksyisestä tunnelmasta!

Caddiemasterin toimisto ja ravintola palvelevat tämän viikon klo 9-17. Tänä vuonna ravintola Spoon palvelee marraskuun loppuun asti tarjoten lounasta golfkauden päätyttyä arkisin klo 11-15 ja lauantaisin 11-15. Loppukauden pääset pelaamaan kokonaisen kierroken 40 euron green feellä ja puolikkaan klo 16 jälkeen 25 eurolla. Osakkaille ja heidän vierailleen loppukauden green fee 30 € ja puolikas 20 €.

 

KLUBITALO

TOIMISTO

Caddiemasterin toimisto palvelee klo 9-17.

RAVINTOLA SPOON

Ravintola Spoon palvelee klo  9-17. Lounasbuffet on tarjolla arkisin klo 11–15 ja viikonloppuisin klo 12–16 välisenä aikana. Lounas on saatavilla myös mukaan. Katso viikon ruokalista täältä.

Ravintola Spoon on auki marraskuun loppuun asti. Golfkauden loputtua lounas on arkisin tarjolla klo 11-15 sekä lauantaisin klo 11-15.

 

KENTTÄ

Maanantaina ja tiistaina tyhjennetään sadetusjärjestelmää eli sadettimet käyvät päällä ja pelaajien tulee varoa niitä. Raffien holkitus myös aloitettiin.

Ruohoa ei enää leikata ja sen annetaan kasvaa hieman pidemmäksi talvea varten.

Huomioittehan alastulojälkien korjaamisen viheriöillä vielä kauden loppuun asti.

Yöpakkasten lisääntyessä huomioikaa, että pakkasaamuina kentällä liikkuminen kielletty. Kotisivuillamme tiedotetaan aina kentän sulkemisista.

Rangella lyödään jatkossa matoilta. Toisella puolella pohjoispäädyssä voi edelleen lyödä ruoholta. Rangen harjoitusviheriöistä isompi on tarkoitettu pelkästään puttaamiseen. Lähestymislyönnit, jotka jättävät alastulojäljen, lyödään pienemmälle chippigriinille. Muistathan korjata alastulojäljet chippigriiniltä.