03.10.2022

Viikkotiedote vko 40

VIRPINIEMI GOLFIN KUULUMISET

Syksy on vierähtänyt jo lokakuun puolelle, mikä näkyy viileissä lämpötiloissa ja lehtien putoamisessa. Kentältä kuitenkin löytyy vielä innokkaita pelaajia, jotka ottavat golfkauden viimeisistä viikoista kaiken ilon irti. Lauantaina saatiin kilpailukausi päätökseen, kun pelattiin kahden mailan kilpailu. Voit lukea lisää täältä.

Loppukauden pääset pelaamaan kokonaisen kierroksen 40 euron green feellä ja puolikkaan klo 16 jälkeen 25 eurolla. Osakkaille ja heidän vierailleen loppukauden green fee 30 € ja puolikas 20 €.

Caddiemasterin toimisto ja ravintola palvelevat klo 9-17.

Harjun puoli (1-9) suljetaan pelaamiselta 10.10., jolloin siellä aletaan suorittamaan viheriöiden syyshoitotoimenpiteitä. Meren puolella pelit jatkuvat normaalisti kesägriineille.

 

KLUBITALO

TOIMISTO

Caddiemasterin toimisto palvelee klo 9-17. 

RAVINTOLA SPOON

Ravintola Spoon palvelee klo 9-17. Lounasbuffet on tarjolla arkisin ja viikonloppuisin klo 11–15. Lounas on saatavilla myös mukaan. Katso viikon ruokalista täältä.

 

KENTTÄ

Yöpakkasten lisääntyessä huomioikaa, että pakkasaamuina kentällä liikkuminen kielletty. Kotisivuillamme tiedotetaan aina kentän sulkemisista.

Harjun puoli (1-9) suljetaan pelaamiselta 10.10., jolloin siellä aletaan suorittamaan viheriöiden syyshoitotoimenpiteitä. Kastelujärjestelmät tyhjennetään 3.-4.10., jolloin kentällä suuttimet ruiskuttavat vettä ja ilmaa.

Rangen eteläpäädyssä lyödään matoilta, mutta toisella puolella pohjoispäädyssä voi edelleen lyödä ruoholta. Rangen harjoitusviheriöistä isompi on tarkoitettu pelkästään puttaamiseen. Lähestymislyönnit, jotka jättävät alastulojäljen, lyödään pienemmälle chippigriinille. Muistathan korjata alastulojäljet chippigriiniltä.