05.10.2020

VIIKKOTIEDOTE VKO 41

VIRPINIEMI GOLFIN KUULUMISET

Syksy on jo kääntynyt lokakuun puolelle mutta keleissä se ei vielä ole näkynyt, kun viime viikko saatiin nauttia loistavista keleistä. Lauantaina pelattiin kauden viimeinen kilpailu, Kahden mailan kisa, jossa nimensä mukaisesti kullakin pelaajalla oli käytettävissään vain kaksi vapaavalintaista mailaa. Monet kilpailijat saattoivat kisan jälkeen todeta, että syystäkin bägissä on 14 mailaa käytettävissä. Vaikka kilpailut on tältä kaudelta nyt taputeltu kausi ei kuitenkaan ole vielä ohi, vaan vielä pääsemme nauttimaan golfista syksyisessä ilmassa luonnon monimuotoisessa väriloistossa.

Kenttä pelataan maanantain ja tiistain ajan järjestyksessä Meri – Harju ja keskiviikosta 7.10 alkaen vain meren puoli on auki harjun suljetessa huoltotöiden takia. Jos haluat kiertää kentän 18-reikäisenä, pitää tehdä kaksi erillistä varausta. Puolikkaan kierroksen hinta on 30€ ja kaksi kertaa Meren puoli arkisin 55€ ja viikonloppuisin 60€. Aurinko laskee jo ennen seitsemää illalla. Caddiemasterin toimisto palvelee klo 9-17. Ravintola palvelee kello 9:30-17:00.

 

VIIKKO 41

SUNNUNTAI

  • Nappulagolf
    • Nappulagolf on tauolla ja jatkuu 1.11. Oulun Golfhallilla.
    • Osallistuminen on maksutonta kaikille ViGC:n juniorijäsenille. Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

 

KLUBITALO

 

TOIMISTO

Caddiemasterin toimisto on avoinna klo 9–17.

 

RAVINTOLA SPOON

Ravintola Spoon palvelee klo 9:30-17:00. Lounasbuffet tarjolla arkisin klo 10:30–15:00 ja viikonloppuisin klo 11:30–16:00 välisenä aikana. Lounas saatavilla myös mukaan.

Katso viikon ruokalista täältä.

 

KENTTÄ

Keskiviikosta 7.10. alkaen enään meren puoli auki. Harjulla aloitettaan holkitukset, jonka johdosta viheriöt eivät ole enää pelattavassa kunnossa. Maanantaina ja tiistaina 5.10 ja 6.10 suoritetaan sadettimien tyhjennykset, jonka takia suositellaan tarkkaavaisuuutta kentällä sadettimien läheisyydessä. Viheriöitä ei enää leikata tälle kaudelle, jotta ne kestäisivät talven haasteiden yli.