11.10.2021

Viikkotiedote vko 41

VIRPINIEMI GOLFIN KUULUMISET

Lokakuu lähentelee jo puoliväliä, joka alkaa väistämättä näkyä säässäkin. Kylmenevien kelien johdosta aletaan asteittain tekemään hoitotoimenpiteiätä talvea varten. Tästä syystä Harjun puoli on laitettu tämän kauden osalta kiinni ja loppukausi pelataan meren puolella (väylät 10-18) normaalisti kesägriineille. Voit pelata joko yhdeksän reikää meren puolella, tai vaihtoehtoisesti varata kaksi vuoroa ja kiertää meren puolen kahdesti. Seuraamme syksyn etenemistä ja hoitotoimenpiteet siirtyvät myös meren puolelle väistämättä ja tiedotamme asiasta. Caddiemasterin toimisto sulkee ovensa sunnuntaina 17.10. kauden 2021 osalta. Maanantaista 18.10. alkaen osakkaat ja pelioikeutetut voivat tehdä edelleen varauksia NexGolfin kautta ja vahvistavat varaukset itse kirjautumalla NexGolfiin.

Caddiemasterin toimisto ja ravintola palvelevat tämän viikon klo 9-17. Tänä vuonna ravintola Spoon palvelee marraskuun loppuun asti tarjoten lounasta golfkauden päätyttyä arkisin klo 11-15 ja lauantaisin 11-15. Loppukauden pääset pelaamaan kokonaisen kierroken 40 euron green feellä ja puolikkaan klo 16 jälkeen 25 eurolla. Osakkaille ja heidän vierailleen loppukauden green fee 30 € ja puolikas 20 €.

KLUBITALO

TOIMISTO

Caddiemasterin toimisto palvelee säävarauksella klo 9-17.

RAVINTOLA SPOON

Ravintola Spoon palvelee klo säävarauksella klo 9-17. Lounasbuffet on tarjolla arkisin klo 11–15 ja viikonloppuisin klo 12–16 välisenä aikana. Lounas on saatavilla myös mukaan. Katso viikon ruokalista täältä.

Ravintola Spoon on auki marraskuun loppuun asti. Golfkauden päätyttyä lounas on arkisin tarjolla klo 11-15 sekä lauantaisin klo 11-15.

 

KENTTÄ

Ruohoa ei enää leikata ja sen annetaan kasvaa hieman pidemmäksi talvea varten.

Harjun puoli suljettu syksyn hoitotoimenpiteiden vuoksi 11.10.

Huomioittehan alastulojälkien korjaamisen viheriöillä vielä kauden loppuun asti.

Yöpakkasten lisääntyessä huomioikaa, että pakkasaamuina kentällä liikkuminen kielletty. Kotisivuillamme tiedotetaan aina kentän sulkemisista.

Rangella lyödään jatkossa matoilta. Toisella puolella pohjoispäädyssä voi edelleen lyödä ruoholta. Rangen harjoitusviheriöistä isompi on tarkoitettu pelkästään puttaamiseen. Lähestymislyönnit, jotka jättävät alastulojäljen, lyödään pienemmälle chippigriinille. Muistathan korjata alastulojäljet chippigriiniltä.