12.10.2020

VIIKKOTIEDOTE VKO 42

VIRPINIEMI GOLFIN KUULUMISET

Syksyn edetessä kausi alkaa vääjäämättä lähenemään loppuaan. Vaikka olemmekin saaneet vielä nauttia hyvistä pelikeleistä, alkavat lämpötilat pikkuhiljaa kylmenemään mitä pidemmäksi kausi etenee. Ravintola on sulkenut ovensa kaudelta 2020. Klubitalo on auki viimeistä päivää tälle kaudelle perjantaina 16.10. Caddiemasterin toimisto palvelee säävarauksella klo 9-16.

Harjun puolen talkoot järjestetään ke-to. Perjantaina holkitetaan meren puolen viheriöt, jonka vuoksi perjantaista alkaen loppukausi pelataan talviviheriöille. Kenttä on auki sääolosuhteiden mukaan. Lauantaista 17.10. alkaen kenttä on auki osakkaille ja pelioikeudenhaltijoille. Jo nyt tehdyt vierasvaraukset säilyvät ja niiden kuittaaminen tulee hoitaa sähköpostitse caddiemasterin kanssa. Varaukset tehdään edelleen NexGolfin kautta ja pelaajat vahvistavat omat lähtönsä itse NexGolfin kautta. Peliliput voi kuitata sähköpostitse osoitteeseen [email protected]

Huomiothan, että jäisellä ruoholla pelaaminen on ehdottomasti kiellettyä. Pakkasaamuina nettisivuille ja NexGolfiin päivitetään väliaikatietoa kentän aukeamisesta.

 

VIIKKO 42

KESKIVIIKKO – TORSTAI

  • Talkoot
    • Harjun puolen talkoot järjestetään ke-to klo 9 alkaen. Ohjelmassa on viheriöiden muovitusta. Talkoolaisille tarjotaan lounaat päivän aikana. Säänmukainen vaatetus. Ilmoittautumiset osoitteeseen [email protected] Tervetuloa mukaan!

SUNNUNTAI

  • Nappulagolf
    • Nappulagolf on tauolla ja jatkuu 1.11. Oulun Golfhallilla.
    • Osallistuminen on maksutonta kaikille ViGC:n juniorijäsenille. Tervetuloa tutustumaan toimintaan!

 

KLUBITALO

 

TOIMISTO

Caddiemasterin toimisto on avoinna säävarauksella klo 9–16 perjantaihin saakka.

RAVINTOLA SPOON

Ravintola Spoon on suljettu kaudelta 2020. Kiitos asiakkaille hienosta kesästä! Caddiemasterin toimisto myy kahvia ja pientä purtavaa.

KENTTÄ

Harjun puoli on suljettu, meren puoli avoinna. Varaathan kaksi aikaa, mikäli haluat kiertää kokonaisen kierroksen. Viheriöitä ei enää leikata tälle kaudelle, jotta ne kestäisivät talven haasteiden yli.