28.06.2020

Virpiniemen uudet reikäpelimestarit saatiin kruunattua!

Tänään jatkettiin reikäpelimestaruuskisojen toista päivää aikaisin aamulla miesten sarjan välierillä, johon oli päässyt edellisen päivän neljä parasta. Välierissä vastakkain pelasivat Sakari Soukka & Hannu Karppinen ja Niko Anttiroiko & Markus Puotiniemi. Ensimmäisestä parista finaaliin selvisi tasaisen varmalla ja hyvällä pelillä Hannu Karppinen. Toisesta parista jatkoon selvisi tiukan viimeiselle reiälle asti venyneen väännön jälkeen Markus Puotiniemi.

Iltapäivällä aloitettiin sitten sekä naisten, että miesten sarjan finaalit. Naisten sarjan finaaliin edenneet Laura Pälve ja Heli Alaruikka kävivät tiukan taiston mestaruudesta jo toisena vuonna putkeen, kun viime vuonna Heli oli niukasti kaksikosta parempi. Ottelu eteni toiseksi viimeiselle väylälle asti, jossa se lopulta ratkesi Lauran voittoon. Reikäpelimestaruus oli hänelle ensimmäinen laatuaan. Onnittelut Lauralle huikeasta suorituksesta!

Miesten sarjan finaaliin suoriutuneet Markus Puotiniemi ja Hannu Karppinen lähtivät myös ratkomaan toistensa paremmuutta tässä hienossa pelimuodossa. Tällä kertaa kokemus vei voiton nuoruudesta ja Hannu uusi neljän vuoden takaisen mestaruutensa, kun neljä viimeistä väylää oli vielä pelaamatta. Hannun tasaisen tappava varmuus oli tänä viikonloppuna liikaa muille haastajille ja Hannu ansaitusti kruunattiin Virpiniemen miesten reikäpelimestariksi. Onnittelut Hannulle huikeasta viikonlopusta!

Kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille pelaajille ja kannattajille hienosta viikonlopusta ja vielä kerran isot onnittelut uusille reikäpelimestareille!

Kaavio nähtävillä tästä.