18.01.2023

Virpiniemi Golf etsii caddiemasteria

Haluamme Parasta golfia -teemamme mukaisesti tarjota asiakkaillemme parhaita golfelämyksiä ja laadukasta asiakaspalvelua. Haemme nyt asiakaspalvelutaitoista caddiemasteria huipputiimiimme Virpiniemi Golfiin!

Caddiemasterina olet osana asiakaspalvelutiimiä, joka vastaa golfkentän vastaanotosta hoitaen esimerkiksi ajanvarauksen, kassanhoidon sekä erilaiset kilpailu- ja tapahtumajärjestelyt. Caddiemastereiden työnkuvaan kuuluu myös myynnin, markkinoinnin sekä viestinnän tehtäviä.

 

Odotamme sinulta

  • positiivista ja innostunutta asennetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Caddiemaster on golfkentän käyntikortti.
  • oma-aloitteisuutta ja kykyä toimia myös paineen alla sekä kiireessä
  • tiimipelaamisen lisäksi kykyä itsenäiseen toimintaan
  • mahdollisesti kaupallisen alan kokemusta, golfin tuntemusta tai aiempaa kokemusta golfalalta

Tarjoamme sinulle

  • mielenkiintoisen ja vaihtelevan työpaikan innostavassa tiimissä ja kauniissa miljöössä
  • monipuolista kokemusta mm. asiakaspalvelusta, tapahtumien järjestämisestä sekä viestinnästä eri sidosryhmien kanssa
  • mahdollisuuden toteuttaa itseäsi myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tehtävien avustamisessa

 

Työsuhde solmitaan määräajaksi sopimuksen mukaan. Tehtävä on kausiluontoinen ja se kestää toukokuusta alkaen koko golfkauden ajan. Töitä tehdään kaikkina viikonpäivinä pääsääntöisesti 7-21 välisenä aikana ja viikottainen työaika on keskimäärin n. 20 tuntia. Sinun tulee olla yli 18-vuotias. Työtehtävä edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa sekä MS Officen hallintaa. Työssä käytetään NexGolf -toiminnanohjausjärjestelmää. Palkkaus on golf-alan työehtosopimuksen mukainen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV osoitteeseen laura.[email protected] sekä [email protected] su 12.2.2023 mennessä. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Laura Pälve (040 933 5112) ja toimitusjohtaja Pasi Voutilainen (050 521 8629).