21.01.2021

Virpiniemi Golf etsii ravintolayrittäjää kaudelle 2021

HAKU ON PÄÄTTYNYT.

Virpiniemi Golf kuuluu Suomen Top 10-golfkenttiin, jossa pelattiin viime kaudella lähes 35 000 kierrosta. Haluamme Parasta golfia -teemamme mukaisesti tarjota asiakkaallemme parhaita golfelämyksiä ja etsimmekin ravintolayrittäjää tuottamaan laadukkaita ravintolapalveluita golfkauden ajaksi.

Ravintoloitsija saa modernin klubitalon tilat käyttöönsä merellisessä miljöössä, jossa asiakasvirta on taattua ja liiketoiminta kannattavaa kauden aikana. Etsimme kokenutta, palvelualtista sekä ihmisläheistä ravintoloitsijaa huolehtimaan asiakkaidemme tarpeista. Odotamme kokemusta menestyvän ravintolatoiminnan pyörittämisestä sekä halua kehittyä ja kehittää klubitalon ravintolatoimintaa. Joustavat aukioloajat ovat jatkossakin edellytyksenä ravintoloitsijana toimimiseen. Golfkausi kestää Oulun seudulla säistä riippuen toukokuusta lokakuuhun.

Tarjoamme ravintoloitsijalle valmiin asiakaskunnan tapahtumineen, upean miljöön sekä laadukkaat ravintolatilat. Klubitalon ravintola on avoinna muillekin kuin golffareille ja kauden aikana klubilla järjestetään mm. kilpailuja, yritystapahtumia, kokouksia ja muita yksityistilaisuuksia. Käytössä on keittiön ja sisätilan salin lisäksi myös suuri merelle aukeava terassi sekä lasitettu kabinetti yksityistilaisuuksille. Asiakaspaikkoja ravintolassa on yhteensä ~100.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Pasi Voutilainen ([email protected] / 050 521 8629).