0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

Onko sinulla halu luoda laadukkaita asiakaskokemuksia?
Haemme nyt golfkauden 2018 loppuun saakka sekä golfkaudeksi 2019 asiakaspalvelutaitoista caddiemasteria huipputiimiimme Virpiniemi Golf Clubille Kellon Kiviniemeen.

Caddiemasterina olet osana asiakaspalvelutiimiä, joka vastaa golfkentän vastaanotosta hoitaen esimerkiksi ajanvarauksen, kassanhoidon sekä erilaiset kilpailu- ja tapahtumajärjestelyt. Lisäksi caddiemasterit osallistuvat aktiivisesti tiedottamiseen.

Odotamme sinulta positiivista ja innostunutta asennetta sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Olet oma-aloitteinen ja toimit moitteettomasti myös paineen alla sekä kiireessä. Vaikka oletkin tiimipelaaja, osaat myös toimia itsenäisesti.

Työsuhde solmitaan määräajaksi sopimuksen mukaan. Töitä tehdään kaikkina viikonpäivinä 7-20 välisenä aikana, työvuoroja on 4-6/viikko ja päivittäinen työaika 6-8 tuntia. Palkkaus golf-alan TES: n mukainen. Sinun tulee olla yli 18-vuotias. Työtehtävä edellyttää suomen kielen taitoa sekä sujuvaa englannin kieltä, MS Officen hallintaa sekä aiempi kokemus golf-alalta katsotaan eduksi.

Voit käydä tutustumassa työympäristöön www.virpiniemigolf.fi tai Virpiniemi Golfin Facebookista.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV pikimmiten osoitteeseen petri.heikkinen@virpiniemigolf.fi Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Petri Heikkinen 050-512 4949.

Jaa somessa!