0300 870 515 (0,79 € / min + pvm) caddiemaster@virpiniemigolf.fi

”Viime kesänä katselin jo, että viimeisetkin alkuperäiset Virpiniemen linnunpöntöt ovat pudonneet. Ajatus on kytenyt, että tekemään itse joo hyvä idea mutta ei ehdi. Katselin pönttöjä kaupassa ja kyselin parilta kaverilta että ostetaanko kimpassa muutama kymmenen? Jamppe ja Reposen Jari olivat heti mukana. Satuinpa sitten kohtaamaan Kärppäpelissä Pasi Ruuskasen Arinalta. Minähän Pasilta kysymään josko saataisiin vähän alennusta Prisman linnunpöntöistä. Pasi sanoi, että laita meiliä. Lähetin ja vastaus oli, että Arina tukee Virpiniemen pikkulintuja 36:lla linnunpöntöllä, ehtona, että me golffarit tai Virpiniemi Golf Oy ostetaan niitä vähän lisää.

Sitten tuli mieleen, että olenpa taas vähän sooloillut. Soitto puheenjohtaja Tapio Särkilahdelle ja varovainen selitys asiasta – Tapio toteaa, että loistava idea, Virpiniemi Golf Oy ostaa 64 pönttöä jolloin saadaan 100 täyteen. Tuon vielä itse yhden pöntön jotta saadaan 101, kun Suomikin on.

Sitten tuo böödkanister-tarina minun muistikuvien mukaan:

Antti Tarvainen tuolloin vielä Innokas klubipelaaja oli pelaamassa japanilaisen sahan omistajan kanssa. Ihan täsmällistä yhteistä kieltä ei herroilla ollut. Antti kuitenkin huomasi että vieraalla oli vähän mitat hakusessa. Sitten Antti muistaa, että nuohan linnunpöntöt on 100 metrin kohdalla. ”Jees juu see van hanred meters from bööd…? (mikä se pönttö on englanniksi?) eiku van hanred meters from böödkanister to the green. Japanilainen vieras katsoo kummissaan eikä oikeesti ymmärrä yhtään mitä Antti yrittää selittää. Kunnes huomaa 16 väylällä satasen lätkän ja linnunpöntön,  jotka ovat ihan lähekkäin – ilme kirkastuu ja mies osoittelee pönttöä ja punaista satasen merkkiä ja toistelee jees jees to the green.

Tämä tarina on tosi, mutta kertojan muisti pätkii välillä reilustikin, joten pikkudetaileihin ei kannata puuttua.

Pontöt ripustetaan kunhan kelit sallii kentällä kulkemisen. Mikäli ei ensi kesänä ole asukkeja, niin ainakin seuraavana.”

Terveisin pönttövastaava Juha

Kuvissa allekirjoittanut, kenttämestari sekä Arinan Ismo Polo lastaamassa.

 

Jaa somessa!