10.02.2022

Virpiniemi Golf – tapahtumia, elämyksiä ja näkyvyyttä yrityksille

Virpiniemi Golf on loistava yhteistyökumppani niin pienille kuin suurillekin yrityksille.

Olipa kyseessä sitten yksittäinen tapahtuma tai laajempi kumppanuus, voimme räätälöidä tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Virpiniemi Golfissa on mahdollista järjestää elämyksellisiä tapahtumia, kuten golfkilpailuja, kokouspäiviä tai työyhteisön golftutustumisia. Lisäksi tarjoamme mahdollisuutta näkyvyyteen aktiivisessa golfyhteisössä. Tutustu tarjontaamme ja ota yhteyttä!

Virpiniemi Golf on valittu Suomen 6. parhaaksi golfkentäksi. Kaudella 2021 kentällä pelattiin yli 33 000 kierrosta.

Golftutustumiset ja tykypäivät

Virpiniemessä voit järjestää työporukan golftutustumisen tai tykypäivän ja halutessanne jatkaa päivää kokouksen merkeissä. Virpiniemen alue mahdollistaa tykypäivän yhdistämiseen myös muita monipuolisia aktiviteetteja, kuten frisbeegolfia, patikointia ja padelia. Voit valita mieleisen kokonaisuuden valmiista yrityspaketeistamme tai kysyä tarjousta. Katso valmiit paketit ja hinnat täältä.

Kabinettivuokraus

Tuo tiimisi viettämään kokouspäivää Virpiniemi Golfin klubitalolle, josta on upeat näkymät Pohjanlahden rannalle! Virpiniemessä on kaksi kabinettia – toinen 20 henkilön suljettu kabinetti sisätiloissa, sekä toinen 36 henkilön lasitettu ja lämmitetty terassikabinetti. Katso hinnat ja kokoustarjoilut täältä.

Laadukkaat tapahtumat ja kilpailut

Järjestä yrityksesi nimeä kantava golfkilpailu asiakkaille tai henkilökunnalle! Järjestämällä golfkilpailun Virpiniemi Golfissa voit luottaa siihen, että tapahtuma on toteutettu laadukkaasti alusta loppuun ja brändisi saa ansaitsemansa näkyvyyden. Golfkilpailun järjestäminen onnistuu kaikenkokoisille ryhmille. Kilpailuissa käytössänne on Golf GameBook -ilmoittautumis- ja tulospalvelu. Golfkilpailuihin on mahdollista lisätä mm. ravintolapalvelut, erikoiskilpailut, range, Trackman, pro:n palvelut, sekä saunatilat. Ota yhteyttä!

VIP-lähdöt

Pidä asiakastapaaminen golfkentällä, kestitse vieraitasi tai nauti omasta rauhasta. Virpiniemi Private -lähtö mahdollistaa tasokkaan golfelämyksen oman seurueesi kanssa. VIP-lähtö on varattavissa ennakkoon ilman aikarajoituksia.

VIP-paketti sisältää:

– Suljetun lähdön 1-4 pelaajalle, halutessasi nimettömänä
– Pallopyramidit rangella
– Golfautot 2kpl
– Lounaat
– Golf GameBook-brändätyn tulospalvelun
– Tiit ja pallot

VIP–lähtö 490 € (sis. alv)

Näkyvyys ja markkinointi

Tavoita kohderyhmäsi näkymällä golfkentällä! Virpiniemi Golf on loistava yhteistyökumppani yrityksien mainontaan. Tarjoamme seuraavanlaisia mahdollisuuksia näkyvyyteen: mainostaulut golfkentän alueella, väyläkumppanuus, mainos tuloskortissa, logo rangepalloissa, mainos uutiskirjeessä, sekä näkyvyys klubitalon infonäytöllä. Ota yhteyttä! 

Rakentaja Golf 

Rakentajagolf on rakentajien, rakennuttajien ja heidän sidosryhmiensä perinteinen golfkilpailu, joka tukee juniorigolfia. Rakentajagolfissa yritykset pääsevät verkostoitumaan ja nauttimaan merellisestä Virpiniemestä hyvän asian puolesta! Mikäli olet kiinnostunut Rakentajagolfin isännyydestä kaudella 2022, ota yhteyttä [email protected]

Pikkujoulut

Virpiniemessä voit järjestää myös juhlat tai pikkujoulut 10-100 henkilölle! Virpiniemi Golfin klubirakennuksesta löytyvät yleisten, yli 300 neliön tilojen lisäksi laadukkaat saunatilat, kabinetti- ja kokoustilat, lasitettu ja lämmitetty terassi upealla merinäköalalla, sekä monipuoliset ravintolapalvelut Ravintola Spoonista. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!