22.12.2020

Virpiniemi Golf toivottaa rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

Pian kalenterissa käännetään lehti vuodelle 2021, mutta ennen sitä pääsemme nauttimaan Joulurauhasta ja hyvästä ruoasta. Vuosi 2020 jää muistoihin hyvin erilaisena kuin siitä alkuvuodesta haaveiltiin. Koronakevät alkoi vaikuttamaan suomalaisten arkeen ennennäkemättömällä tavalla. Hallituksissa laskettiin monia budjetteja ja pohdittiin, miten tästä kaudesta päästäisiin kuivin jaloin yli. Toisin kuitenkin kävi ja vuodesta tuli erinomainen.

Osakkaiden ja pelaajien antamien palautteiden perusteella toimisto ja kentänhoito ovat onnistuneet erinomaisesti. Kentänhoito Tuomo Meriläisen ja Pasi Viitalan johdolla onnistui vaikeista lähtökohdista huolimatta tuottamaan yhden parhaimmista kausista Virpiniemessä. Toimiston ajantasainen viestintä Julius Patokosken valvovan silmän alla pysyi selkeänä koko kauden.

Kauden aikana kertyi lähes 35000 kierrosta ja tämä näkyi varauskalenterissa vähäisinä vapaina peliaikoina. Rangella käyttöaste nousi myös uusiin ulottuvuuksiin ja tämän johdosta pohjoispäätyyn rakennettiin syksyllä pallokoneelle katos, joka tulee palvelemaan pelaajia heti ensi keväästä alkaen. Klubin terassia parannetaan jo rakennetun tiskin lisäksi lasituksella. Glasconin lasikabinettiin tulee lämmityselementit, jotka pitävät pelaajat lämpimänä myös syysiltojen viilentyessä. Kauden aikana tulleet palautteet väylävessoista ovat myös johtaneet toimenpiteisiin. Rakennuslupien saavuttua pääsemme tekemään tarvittavia toimenpiteitä ennen rakentamista. Kaiken pitäisi olla valmista toukokuun aikana.

Yhteisömme strategiaa ollaan päivittämässä, joka tullaan esittämään vuosi- ja yhtiökokouksille kevään aikana. Mennyt vuosi on ollut monella tapaa opettavainen ja tätä tietoa tullaan käyttämään hyödyksi strategian suunnittelussa.

Kiitos Osakkaat, Yhteistyökumppanit, Talkoolaiset, Toimikuntien Jäsenet, Seuran Jäsenet ja Vieraspelaajat. Tämä kuuluu teille kaikille, jotka olette olleet tekemässä vuoden 2020 upeaa golfkautta.

Tänä jouluna joudumme miettimään, miten meille virpiniemeläisille tärkeät huomionosoitukset voidaan läheisille ja ystäville välittää. Kosketusta ei voi korvata etäyhteyksillä, mutta sekin aika tulee taas, kun korona saadaan taltutettua. Pidetään turvavälit kunnossa ja itsemme terveinä, niin pian taas ollaan kirmaamassa pallon perässä golfkentällä.

 

Pasi Voutilainen
Toimitusjohtaja
Virpiniemi Golf Oy