26.05.2020

Virpiniemi Golfin brändiuudistus – Mikä on #parastagolfia?

Virpiniemi Golfille lähdettiin suunnittelemaan brändiuudistusta kuluneen talven aikana. Brändiuudistuksen myötä Virpiniemi Golfin logot, nettisivut sekä visuaalinen ilme uusittiin. Oletkin ehkä päässyt jo tutustumaan uuteen ilmeeseen kanavissamme! Brändiuudistus toteutettiin Brandsteinin kanssa, joka on ollut alusta asti mukana luomassa Virpiniemi Golfin visuaalista identiteettiä. Lisäksi lanseeraamme kaudelle 2020 kesäkampanjan #parastagolfia, jonka keskiössä ovat meidän pelaajat. Brändiuudistuksen myötä Virpiniemi Golf Oy:n viisi vuotta vanha strategia tullaan päivittämään kuluvan vuoden aikana. Brändiuudistus on osana tukemassa uutta strategiaa. Uuden strategian työstäminen on määrä aloittaa kesäkuussa ja se tullaan esittelemään yhtiökokouksessa vuonna 2021.

”Olen suunnitellut ensimmäisen Virpiniemi Golfin logon silloin, kun kenttä oli vain paperilla, eikä yhtään puuta ollut vielä kaadettu”, muistelee Brandsteinin suunnittelujohtaja Tuomas Mujunen ensimmäisiä vaiheitaan Virpiniemi Golfin brändin rakentajana ja ylläpitäjänä. Vuosien varrella kentän brändin visuaalisuus on säilynyt samana, vaikka kenttä onkin sillä aikaa rakentunut yhdeksi Suomen parhaista. ”Hyvin suunnitellun brändi-identiteetin tuleekin kestää aikaa, eikä sitä tarvitse muuttaa, jos viesti on edelleen oikea!” toteaa Mujunen.

Viime syksynä päätettiin toteuttaa verkkosivujen päivitys, ja samassa yhteydessä haluttiin selkeyttää ohjeistusta logojen käytöstä eri kanavissa. Näin tuli hyvä hetki tarkistaa ilmeen ajanmukaisuus ja tehdä siihen tarvittavia hienosäätöjä. ”Koska Virpiniemi Golfin logo on toiminut ja toimii edelleenkin hyvin – tulee muutosten olla hyvin perusteltuja ja niin huomaamattomia, ettei niitä edes heti havaitse”, kertoo Mujunen suunnittelunsa lähtökohdista ja jatkaa: ”Suurimmat muutokset ovat typografiassa, jota halusin selkeyttää. Sitä tulee myös voida käyttää helposti jokapäiväisessä viestinnässä. Lisäksi logomuotoja säädettiin sopivammiksi eri tarkoituksiin. Nämä kaikki ovat niitä pieniä asioita, josta brändin kokonaiskuva rakentuu.”

Ehkä kaikkein näkyvin, tai kuuluvin, muutos on Virpiniemi Golfin kauden 2020 kampanja: ”Parasta golfia.” Sillä halutaan viestiä, että Virpiniemi Golf haluaa tarjota parasta golfia kaikille pelaajilleen. Lisäksi kiteytys toimii kehotteena pelata aina parasta golfia, ja kuten tiedämme, jokainen kierros on aina sen hetkistä – parasta golfia!

”Idea syntyi, kun olin kiertämässä aikaista aamuysiä meren puolella viime elokuun lopulla. Kesän viimeisiä aamuja ennen syksyn kirpeyttä, kostean aamuauringon lämmittämällä kentällä – se on minun parasta golfia!” Mujunen muistelee.

 

Mikä on #parastagolfia?

Parasta golfia on kauden 2020 kampanja, johon halutaan osallistaa mukaan koko Virpiniemi Golfin väki. Jokainen meistä nauttii golfista eri tavalla ja haluammekin olla mahdollistamassa jokaiselle uniikin golfkokemuksen Virpiniemessä. Ehkä nautit eniten Meren aamuysin kiertämisestä vielä auringon noustessa tai suosit rauhallisia ilta-aikoja viikonloppuisin? Saatat erityisesti pitää perheen kanssa kisailusta tai tykkäät suunnata suoraan kentälle töiden jälkeen rauhoittumaan. Vai onko juuri parasta haastaa pelikaverit kentällä ja sen jälkeen nauttia kesästä klubitalon terassilla istuen?

Tapoja on monia ja me haluamme kuulla niistä! Kerro meille Instagramissa mikä on sinun parasta golfia Virpiniemessä käyttämällä hashtagia #parastagolfia. Muista tägätä meidät mukaan @virpiniemigolf ja  #virpiniemigolf. Palkitsemme kuukausittain hashtagia käyttäneitä pelaajiamme Virpiniemi Golf-tavarapalkinnoin!

 

Meren äärelle rakennettu 18-reikäinen golfkenttä tarjoaa uniikin ja korkealaatuisen kokemuksen aivan Pohjanlahden rannalla.

Tunne aamukosteus ihollasi sumun vielä peittäessä viheriöt tai pelaa yöttömän yön kierros ilta-auringon laskiessa merelle. Koe Harjun kangasmaaston korkeuserot ja henkeäsalpaava näky Merelle. Nauti lasillinen kuohuvaa klubitalon terassilla tai suuntaa suoraan kentälle valitsemaan oma reittisi viheriölle. 

Olitpa sitten luonnon hiljaisuudesta nauttiva seikkailija tai itsensä haastava kilpailija, kokeilunhaluinen tulokas tai jo vanha konkari, Virpiniemen verraton klubihenki kutsuu sinut viihtymään yhdelle Suomen parhaista golfkentistä.  Ainutlaatuinen tunnelma takaa sinulle, että kokemuksesi on vertaansa vailla. 

Virpiniemi Golf – Parasta golfia.