19.08.2020

Virpiniemi Golfin opetus- ja valmennuspalvelut uudistuvat

Virpiniemi Golf kehittää valmennus- ja opetuspalveluitaan. Virpiniemi Golf Club ry:n junioripäälliköksi on nimetty Kreetta Salonpää. Kreetta on jo aloittanut tehtävien hoitamisen. Hän on voittanut junioriurallaan SM-mitalin ja haluaa junioripäällikkönä olla tukemassa junioreita entistä parempiin suorituksiin.

Alkeiskurssien ja yritystapahtumien järjestäminen siirretään osaksi Virpiniemi Golf Oy:n toimintaa.

Vuoden 2021 alusta alkaen Virpiniemi Golfin Head Pron tehtävään on kutsuttu Jukka-Pekka Savolampi. J-P:n saavutuksiin pelaajauralta kuuluu mm. Erkko Trophyn voitto. Hän on pelannut SM-tasolla vuodesta 2000 alkaen, joista 2 vuotta miesten maajoukkueessa.

Valmentajana J-P on käynyt koko PGA-koulutusputken läpi ja pyrkii kehittämään valmennustaan aktiivisesti.

”Tiedän tulevani samanhenkiseen ja aktiiviseen golfyhteisöön, jossa tunnetusti hyvä tunnelma yhdistyy tekemisen meininkiin. Odotan innolla, että pääsen antamaan panokseni seura- ja juniorivalmennukseen Virpiniemessä. Yhtiön ’Parasta golfia’ -ajatukseen pyrin vastaamaan parhaalla valmennuksella ja haluan tukea jokaista golfaajaa omien tavoitteidensa saavuttamisessa.”

Valmennus- ja opetuspalveluita vahvistaa apuvalmentajaksi nimetty Golf Pro Matti Paaso.

Tommi Linnan tehtävät jatkuvat vuoden 2020 loppuun asti. Virpiniemi Golf kiittää Tommia vuosia jatkuneesta valmennuksesta, jonka johdolla seuran juniorit ovat saavuttaneet mm. SM-mitaleja. Virpiniemi Golf toivottaa Tommille onnea ja menestystä tulevaisuuden haasteisiin.