Jäsenille

Virpiniemi Golf on tunnettu lämpimästä klubihengestä, jota on vaalittu jo vuodesta 2006.

Klubitalo on Virpiniemi Golfin sydän, jossa klubilaiset ja vieraat otetaan vastaan avosylin. Klubilaisille tarjotaan kauden mittaan mahdollisuuksia osallistua erilaisiin kilpailuihin ja tapahtumiin. Lisäksi klubilaisille järjestetään ohjattuja harjoitusryhmiä sekä peli-iltoja. Tutustu tarjontaamme ja liity mukaamme nauttimaan mukavasta yhdessäolosta – takaamme, että tunnet olosi tervetulleeksi mukaan toimintaan!

Jäsenenä hyödyt eduista

Liittymällä Virpiniemi Golf Club ry:n jäseneksi, saat virallisen mobiilissa toimivan tasoitus- ja jäsenkortin, golfliiton pelaajavakuutuksen sekä golflehden tilauksen. Lisäksi pääset hyötymään merkittävistä jäseneduista ja lämpimästä klubihengestä!

Jäsenemme pääsevät tekemään kentällemme varauksia 7 vuorokauden päähän. Jäseniltämme ei myöskään edellytetä minimitasoitusta. Toivotamme alle 36 tasoituksella pelaavat vieraspelaajat kentällemme, ja he voivat tehdä varauksia arkipäiville 3 vuorokautta ennen lähtöaikaa ja viikonlopuille päivää ennen lähtöaikaa. Jäsenenä varmistat, että saat juuri haluamasi tiiajan.

Jos mielesi tekee harjoitella, on Par 3-kenttämme jäseniemme vapaassa käytössä. Tarjoamme myös rangekorttien lataukset jäsenhintaan.

Kilpailut ja tapahtumat

Virpiniemi Golf Club ry:n jäsenenä pääset mukaan klubitapahtumiin!

Jos olet määrittänyt kotiseuraksesi Virpiniemi Golfin, on sinulla oikeus osallistua tiettyihin kilpailuihin. Näistä esimerkkinä ovat seuran mestaruuskilpailut sekä reikäpelimestaruuskilpailut. 

Ladygolf on Virpiniemi Golfin osakkaille ja jäsenille suunnattu naisten peli-ilta. Ohjelmassa voi olla opetusta, kierros tai pientä kisailua. 

Äijägolf on Virpiniemi Golfin osakkaille ja jäsenille tarkoitettu äijien oma ilta. Olipa ohjelmassa sitten talkoot tai kisat, on ilta aina suosittu!