Osakasedut

Virpiniemi Golf Oy:n osakkaana saat ylivoimaisesti parhaan hyödyn kentän antimista. Omistamalla pienen palan vihreää unelmaa varmistat, että sinulla on parhaat mahdolliset edut käytössäsi. Osakkaana pääset hyödyntämään vain osakkeenomistajille tarkoitettuja etuja. 

Tervetuloa mukaan Virpiniemi Golf Oy:n osakkaaksi!
Virpiniemessä osakkaan etu huomioidaan aina.

Ylivoimaisesti parhaat varausoikeudet

Osakkeenomistajat pääsevät varaamaan lähtöaikoja jopa 9 päivän päähän. Lisäksi tasatuntilähdöt on varattu vain osakkaita ja heidän vieraita varten ja niitä pääset varaamaan edellisenä päivänä. Muilla on oikeus varata tasatuntilähtöjä neljää tuntia ennen lähtöaikaa.

Upea meren aamuysi

Osakkaat ja heidän vieraansa pääsevät kiertämään Meren puolen aamuauringon noustessa. Meren väylät on varattu osakkaiden ja heidän vieraiden käyttöön klo 7-8:30. Näitä lähtöaikoja ei voi ostaa rahalla – tämä kokemus on ainoastaan osakkaille ja heidän vierailleen.

Osakaskortilla vieraskentille

Osakkeenomistajat saavat digitaalisen osakaskortin käyttöönsä, jolla osakkaat pääsevät vierailemaan edullisesti yli 20:lle eri kentälle. Kortti oikeuttaa yhteen kierrokseen -50 % alennuksella päivän Green Feen hinnasta kerran kesässä.

Osakkaan Green Fee

Osakkeenomistajat ja heidän vieraansa saavat Green Feen hintaan 40 € / 45 € (normaalisti 60 / 70 €).

Eksklusiiviset tapahtumat

Osakkeenomistajat pääsevät nauttimaan vain osakkaille tarkoitetuista tapahtumista. Esimerkiksi erilaiset kilpailut ja Pron opetustunnit kuuluvat valikoimaan – talo tarjoaa! 

Edut ja tarjoukset

Osakkaat pääsevät hyödyntämään rahan arvoisia etuja, sillä kilpailuissa, tuotteissa ja palveluissa osakkaat nauttivat osakashinnoista. Tutustu tarjouksiin hinnastossa!